Zijn wie je bent

Zet je talenten in!

‘Zijn wie je bent’ vinden wij heel normaal.  Iedereen is anders en hoe mooi is dat. Je hebt bij ons de vrijheid om jezelf te zijn, om je talenten in te zetten waar je wilt. Wij willen graag dat jij in jouw kracht staat. Zo staan we samen sterk.

Vrijheid
Talenten
In jouw kracht

Vrijheid

Hybride werken, wie kent het ondertussen niet! Een aantal dagen op kantoor en een aantal dagen thuiswerken. Hoe lekker is dat! Veel file op een bepaalde dag, geen probleem, dan start je gewoon eerst thuis en ga je later naar kantoor of de klant of je werkt die dag de hele dag thuis. Thuiswerken omdat je nieuwe bank geleverd wordt? Ook geen probleem.

Eindelijk die lange reis maken waar je al zo lang van droomt? In overleg kun jij een sabbatical opnemen. Op wintersportvakantie in piekdrukte op het werk? Ja, dat kan, want dan ligt er sneeuw toch…

Talenten

Natuurlijk heb je talent voor jouw vakgebied, maar daarnaast kun je ook nog hele andere talenten hebben. Collega Maarten is naast zijn beroep als jurist ook gek op sport en schrijft daar graag over. Je vindt zijn sportcolumn daarom ook altijd in ons Hoek en Blok Schrift terug. Merel (assistent accountant) is niet alleen graag bezig met cijfers, maar ook met verf en pencelen, zij schildert graag. Je ziet haar krijttekeningen op onze wand op kantoor Barendrecht. En Michelle, het gezicht achter H@RY, duikt regelmatig op als vlogger! Zo kun je ook hier met jouw ‘andere’ talent kansen pakken!

In jouw kracht

Waar liggen jouw ambities? Misschien begin je op de samenstelpraktijk, maar blijken dat jouw ambities, behoeften en kwaliteiten zich toch meer te richten op de controlepraktijk? Dan zetten we jou graag in jouw kracht en maak je de overstap. Extra scholing of een opleiding daarvoor nodig? Spreekt voor zich dat die er dan komt.

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok