Geen werkdruk, maar werkgeluk

Het leven is meer dan alleen werken

Natuurlijk is je leven meer dan alleen werken. Maar hey, gemiddeld genomen zit je wel 40 uur per week op je werk! Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je ergens zit waar je met plezier naartoe gaat. Dat gaat al een stuk makkelijker als je op je werk kunt zijn wie je bent, maar leuke collega’s, een goede werksfeer en plezier in je werk zijn net zo belangrijk. En niet te vergeten de flexibiliteit die je krijgt; later naar kantoor omdat er file staat? Geen probleem, thuiswerken behoort tot de opties., 

Plezier
Betrokkenheid
Uitdaging
Resultaat

Plezier en betrokken

Een plezierige werkomgeving, zoals een goede werkplek en leuke collega’s om je heen, zorgen ervoor dat je met plezier naar je werk gaat. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd toch? Verder vinden wij het belangrijk dat er goed naar elkaar geluisterd wordt, dat er onderling respect is en een complimentje op zijn tijd is natuurlijk ook heel plezierig (om te krijgen, maar ook om te geven). Een goede klik met je leidinggevende is daarbij ook van belang.

We hebben een grote mate van betrokkenheid met de organisatie, naar elkaar als collega’s en ook naar onze klanten. Dat merk je of beter gezegd dat voel je binnen de gehele organisatie. Doelen worden graag behaald ook als daar een stapje harder voor gelopen moet worden.

Uitdagend

Wij houden ervan om genoeg uitdaging te hebben (en te bieden). Je krijgt de vrijheid om eigen initiatieven te tonen en je kansen te pakken. Je krijgt eigen verantwoordelijkheid om zelf aan de slag te gaan binnen een eigen klantenportefeuille. Je functie zelf vormgeven en naar je eigen hand zetten, behoort ook tot de mogelijkheden. En dat allemaal in jouw eigen tempo.

Resultaat

Natuurlijk behalen wij graag mooie resultaten, het geeft voldoening om doelen te bereiken voor onszelf als ook voor onze klanten. Het leveren van een bijdrage aan de groei van een onderneming zien wij dan ook als onze missie. Wij zijn graag betrokken en hebben oprechte belangstelling voor het wel en wee van onze klanten, hun onderneming en persoonlijke omgeving.

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok