Over Hoek en Blok

In 1990 zijn we op kantoor in Sliedrecht begonnen. In 2006 openden we een tweede vestiging in Barendrecht en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team van zo’n honderdzestig medewerkers. We voelen ons thuis in deze regio (in de polders, maar ook onder de rook van Rotterdam) en we zijn trots op de bijbehorende mentaliteit.

Hoek en Blok is op regionaal niveau de belangrijkste partner van het mkb. We zijn een kenniscentrum voor de ondernemer en zijn of haar onderneming en kunnen alle randzaken uit handen nemen. Van juridische zaken tot aan ICT en HRM en van accountancy en financiering tot aan fiscale ondersteuning.

Wij hebben allerlei expertises in huis om onze klanten te ondersteunen. Of het nu gaat om de jaarrekening, ziekteverzuim, cybersecurity of de BTW-aangifte. En dat niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Neem maar eens een kijkje op onze website en je ziet zelf wat we allemaal doen.

En natuurlijk blijven we zeker ook niet stil staan. Wij ontwikkelen door. We kijken waar we kansen zien en pakken deze met beide handen aan. Dit doen we samen met onze klanten en soms ook met een derde partij erbij. Samenwerken doe je natuurlijk ook niet alleen!

Wij hebben niet alleen oog voor de kansen die wij zien voor onze klanten, we kijken zeker ook naar de kansen die wij zien voor onze medewerkers. We kunnen niet door ontwikkelen als we als persoon stil blijven staan, dus ook daar pakken we de kansen aan. Dat is, naast onze cultuur, ook de reden waarom wij lange dienstverbanden hebben bij Hoek en Blok. Als je hier binnen bent, is het moeilijk afscheid nemen!

Mensen maken de tent

Zonder jou geen Hoek en Blok!

Bij ons staan de medewerkers op nummer 1. Zij zijn tenslotte de drijvende kracht achter de organisatie. Lees meer over wie bij ons de tent maken.

Doorontwikkelen

Ontplooi jezelf tot jouw beste ik

Jouw ontwikkeling begint met een onboardingtraject en wordt overgenomen door onze HBL Academy. Samen halen jullie al jouw kwaliteiten naar boven. Hoe we dat doen lees je hier.

Zijn wie je bent

Zet al jouw talenten in!

Je werk is belangrijk voor je, maar je hebt nog andere interesses en talenten. We ‘lenen’ ze graag! Bekijk hier wat we bedoelen.

Geen werkdruk, maar werkgeluk

Work hard, play hard

Hard werken doen we. Vanzelfsprekend! Maar ontladen en ontspannen zijn net zo belangrijk! Hoe we dat doen?