Over ons

Ondernemers laten ondernemen

Ondernemen wordt steeds complexer. Het begint met een goed idee, kwaliteit, een gedegen aanpak en hard werken. Het bedrijf groeit en voor je het weet gaat de meeste tijd en aandacht in allerlei randzaken zitten. Belangrijke randzaken, dat wel. Maar het leidt af van het échte ondernemen. Hoek en Blok ontzorgt de ondernemer. We bundelen onze kennis en bieden haarscherp inzicht in het reilen en zeilen van ondernemingen, maar hebben ook de expertise om te ondersteunen bij het nemen en uitvoeren van de juiste beslissingen.

Hoek en Blok-ers

Hoek en Blok-ers draaien er niet omheen. We hebben ambities. We zetten onze tanden er in en gaan ervoor. Een Hoek en Blok-er is een held op sokken, maar wel een dappere. We denken: “Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd” – okay – tikkeltje overdreven, maar zo denken we er wel over. Een Hoek en Blok-er herken je direct.

De accountants die bij ons werkzaam zijn vervullen een essentiële rol in het maatschappelijk verkeer; namelijk het waarborgen van het vertrouwen in onze economie. Van die verantwoordelijkheid zijn wij ons zeer bewust. Daarom stellen we ons onafhankelijk, zorgvuldig, vasthoudend en integer op en blijven we altijd kritisch. Lastige vragen aan onze opdrachtgevers stellen hoort daarbij; net als continue coaching en training van onze medewerkers om het besef van die positie top-of-mind te houden. Onze waarden en normen zijn daarbij onze leidraad.

We bestaan inmiddels 30 jaar. De gemiddelde leeftijd op ons kantoor is 35 jaar en het verloop is erg laag. 10- en 15-jarige dienstjubilea komen regelmatig voor. Hoek en Blok heeft een zeer sportieve inslag. We sponsoren niet alleen veel lokale sportclubs, maar doen zelf vaak en graag mee met tennis-, volleybal-, badminton- en voetbaltoernooien en menig collega loopt regelmatig een hardloopwedstrijd. Ook hebben we een zeer actieve personeelsvereniging die leuke uitjes organiseren. Zo hebben we eens met z’n allen op een Solex door de polder getoerd en daarna lekker gebarbecued en gedanst. En ons Après-ski feest was er ook één voor in de boeken!

Hoek en Blok heeft 2 vestigingen en beiden zijn binnen 5 minuten rijden vanaf de snelweg te bereiken. Beide vestigingen beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Reis je met openbaar vervoer? Geen probleem, want het station is op loopafstand!

Enthousiast geworden en wil je kijken welke vacatures bij je passen? Klik op onderstaande button!

"Een leuke baan is half het werk."

Bert Roskam

Partner

"Werken is leuk! Ik laat graag wat over voor nieuwe medewerkers!"

Tabitha Rozeboom Bos

Financieel / Estate Planner

"Wat maakt ons sterk? Teamwerk!"

Guy van Bokkem

Assistent Accountant

"Bij Hoek en Blok voel ik me thuis door de betrokkenheid van de collega’s en de leerzame werksfeer."

Michelle Kamp

Telefoniste / Receptioniste

"Samen met de ondernemer topsport bedrijven, daar krijg ik echt een kick van!"

Kemal Acar

Partner

"Een leuke baan is het halve werk!"

Carmen Barendregt

Assistent Accountant

"Het belangrijkste vind ik dat de mensen met een glimlach op hun gezicht naar het werk toe komen."

Letty Voets

Partner / Jurist

"Bij Hoek en Blok heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen!"

Jeffry Goedbloed

Belastingadviseur / Jurist

"Werken bij Hoek en Blok is net als een voetbalwedstrijd. Hard werken, in een gezellig team, om uiteindelijk tot een goed resultaat te komen."

Thomas Rozeboom Bos

Assistent Accountant

"Jezelf optimaal ontwikkelen in een omgeving vol met uitdagingen en kansen? Dat is Hoek en Blok!"

Jeroen Aantjes

Assistent Accountant

"Iedere dag is exact zoals je hem zelf maakt, dus maak er telkens weer wat moois van!"

Eva Huizer

Marketing & Sales adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.