Doorontwikkelen: 

“Volg je de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf?”

Onboarding traject

Bij Hoek en Blok vinden we het enorm belangrijk om nieuwe medewerkers te binden en te boeien tijdens de eerste jaren bij Hoek en Blok. Voor het eerste jaar hebben we het onboarding traject ontwikkeld. Tijdens dit traject maken nieuwe medewerkers kennis met elkaar, de afdelingen en met de brede dienstverlening binnen Hoek en Blok. In dit traject doorlopen de nieuwe medewerkers 6 activiteiten, zoals hieronder te zien. Wil je meer lezen over dit onboarding traject? Bekijk onze flyer.

Introductiedag
Lunch met de directie
Kennismakingsborrel
Intervisie Hoek en Blok
Intervisie Persoonlijk
Kennismaking brede dienstverlening

Blijven ontwikkelen

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Okay, tikkeltje overdreven, maar in basis denken we er wel zo over. Daarom werk je vaak in multidisciplinaire teams voor onze klanten. Goed voor onze opdrachtgevers, maar je leert er zelf ook ontzettend veel van. Daarnaast hebben we een uitgebreid opleidingsprogramma ‘Hoek en Blok Academy’, met zowel inhouse als externe opleiding, variërend van kennisverdieping tot aan de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden. Ieder bewandeld hier zijn eigen pad op basis van zijn of haar behoefte.

Bouwen aan je carrière

We willen natuurlijk dat je geboeid blijft, dat je je werk leuk en uitdagend blijft vinden. Naast dat jij jezelf verder blijft ontwikkelen (zowel op werk- als privégebied), ontwikkelt jouw carrière bij Hoek en Blok met je mee. Kijken in de keuken op een andere accountancy groep of bij een andere dienst? Natuurlijk is dat mogelijk! Jouw kwaliteiten, jouw inbreng en jouw ambities bepalen je carrière.

Kansen zien en kansen grijpen!

Een Hoek en Blok-er is er één met een ondernemende geest; één die eigen initiatief toont. Zie je kansen, grijp die kans dan!

Hoek en Blok Academy

Jouw carrière binnen Hoek en Blok krijgt verder vorm door Hoek en Blok Academy. Onze sfeer en cultuur vormen daarin de basis. Vervolgens faciliteren wij je ontwikkeling, op zowel persoonlijk-, organisatie- als vakgebied. Het brede aanbod aan diensten binnen Hoek en Blok biedt jou de mogelijkheid je carrière tussentijds wellicht nog een draai te geven. Al met al creëer jij zo jouw persoonlijke loopbaan die precies bij jou past! Lees hier meer over Hoek en Blok Academy.

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok