Mensen maken de tent

Zonder jou geen Hoek en Blok!

Hoek en Blok-ers draaien er niet omheen. We hebben ambities. We zetten onze tanden er in en gaan ervoor. We denken: “Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd” – okay – tikkeltje overdreven, maar zo denken we er wel over.

De accountants die bij ons werkzaam zijn vervullen een essentiële rol in het maatschappelijk verkeer; namelijk het waarborgen van het vertrouwen in onze economie. Van die verantwoordelijkheid zijn wij ons zeer bewust. Daarom stellen we ons onafhankelijk, zorgvuldig, vasthoudend en integer op en blijven we altijd kritisch. Lastige vragen aan onze opdrachtgevers stellen hoort daarbij; net als continue coaching en training van onze medewerkers om het besef van die positie top-of-mind te houden. Onze waarden en normen zijn daarbij onze leidraad.

We bestaan meer dan 30 jaar. De gemiddelde leeftijd op ons kantoor is 35 jaar en het verloop is erg laag. 10- en 15-jarige dienstjubilea komen regelmatig voor. Hoek en Blok heeft een zeer sportieve inslag. We sponsoren niet alleen veel lokale sportclubs, maar doen zelf vaak en graag mee met tennis-, volleybal-, badminton- en voetbaltoernooien en menig collega loopt regelmatig een hardloopwedstrijd. Ook hebben we een zeer actieve personeelsvereniging die leuke uitjes organiseert. Zo hebben we eens met z’n allen op een Solex door de polder getoerd en daarna lekker gebarbecued en gedanst. En ons Après-ski feest was er ook één voor in de boeken!

We vertellen je graag zelf hoe we het werken bij Hoek en Blok ervaren, kijk maar eens bij de medewerkersverhalen.
En benieuwd geworden hoe al die Hoek en Blok-ers er uitzien? Bekijk ze hier.

Ondernemende geesten
Work hard, play hard
Teamwork

Ondernemende geesten

Een Hoek en Blok-er is er één met een ondernemende geest; één die eigen initiatief toont. Dat is nodig, want bij ons krijg je vanaf dag één eigen verantwoordelijkheid om zelf aan de slag te gaan binnen een eigen klantenportefeuille. Jouw inbreng wordt gewaardeerd. Zo brengen we onze slogan ‘rust en ruimte om te ondernemen’ tot leven.

Work hard, play hard

We hebben wat met sport, om het maar eens modern te zeggen. Hoek en Blok sponsort veel sportverenigingen en is lid of oprichter van menig business club. Goed voor de contacten, maar vooral omdat we sporten zelf gewoon erg leuk vinden. En of het nou om schaatsen, volleybal, wielrennen of voetbal gaat. Het is dan ook niet voor niks dat we letterlijk tientallen keren per jaar met onze bedrijfsteams fanatiek meedoen aan toernooien.

Teamwork

Zoals Johan Cruijff het ooit zei: “Winnen doe je met z’n allen”.
En vergeet deze vooral ook niet: ‘Teamwork makes the dream work’.
En wij spreken deze tegeltjeswijsheid zeker niet tegen. Je hebt elkaar nodig. Natuurlijk weten wij elkaar zakelijk goed te vinden en roepen wij elkaars hulp in waar nodig. We willen de klant de best mogelijke ondersteuning bieden. De samenwerking met de klant is daarin net zo belangrijk. Wij zijn graag betrokken en hebben oprechte belangstelling voor het wel en wee van onze klanten, hun onderneming en persoonlijke omgeving.

Na (of naast) het werk zijn we ook een team. We doen mee aan veel bedrijventoernooien (voetbal, volleybal, hardlopen, tennis, badminton et cetera) en we zijn dol op de uitjes van onze personeelsvereniging. De Hoek en Blok-bedrijfsuitjes, zoals de laatste een weekendje naar Zeeland, zijn ook populair. We houden ook wel van een feestje (of twee).

Volg onze socials en je ziet waar we allemaal actief aan deelnemen.

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok