Werkstudent accountancy

Parttime

Sliedrecht, Barendrecht

Hbo- of wo-opleiding

Rust en ruimte om te ondernemen

Werkstudent accountancy

Parttime

Sliedrecht, Barendrecht

Hbo- of wo-opleiding

Een vliegende start maken bij een kantoor waar de mens net zo belangrijk is als de cijfers? Bij Hoek en Blok in Sliedrecht en Barendrecht bepaal jij zelf hoe jouw carrière eruitziet. Als werkstudent bij onze samenstelpraktijk óf controlepraktijk krijg jij alle mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden:

Een passend salaris.

Studieboeken die jij aanschaft en leest, zullen wij voor je betalen (tot wel € 750!).

Lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat.
Na werktijd met je collega’s de sportieve strijd aan gaan? Je mag gratis gebruik maken van de padel banen om de hoek!

Doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren.

Dit maakt jou uniek

We ontdekken graag jouw talenten. Als werkstudent accountancy is het fijn als je veel verantwoordelijkheidsgevoel hebt en goed kunt samenwerken en communiceren. Dat komt de samenwerking met jouw team ten goede. Natuurlijk verwachten we dat je cijfermatig inzicht hebt. Maar net zo belangrijk vinden we het dat jij vol enthousiasme nieuwe taken oppakt en steeds beter wil worden in wat je doet. Ook heb je:

Een start gemaakt (of ga je maken) aan een hbo of wo opleiding in de richting van accountancy of bedrijfseconomie.

Affiniteit met cijfers en wil je jezelf graag ontwikkelen tot accountant of adviseur.

Een goede aanpak in plannen, organiseren en analyseren.

Jouw baan naast je studie, als vliegende start van je accountancy carrière

Met jouw team ben je verantwoordelijk voor de boekhouding van onze mkb-klanten. Dat zijn bijvoorbeeld bedrijven uit de bouw, scheepvaart, detailhandel of IT. Met jouw cijfers kunnen zij hun organisatie aansturen én maken ze optimaal gebruik van belastingvoordelen. Binnen jouw samenstel- of controleteam worden de taken verdeeld op basis van interesse en ervaring.

Als werkstudent houd jij je vooral bezig met het:

Verlenen van administratieve diensten.

Opstellen van eenvoudige jaarrekeningen en samensteldossiers.

Voorbereiden van de fiscale aangifte voor bijvoorbeeld de inkomstenbelasting, omzetbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting.

 

Je krijgt een directe collega toegewezen uit jouw team, die jouw volledig zal coachen en begeleiden.

“Ik kwam hier binnen met heel weinig ervaring. Alles wat mij toen is beloofd, heeft Hoek en Blok waargemaakt en ik heb volop groeikansen gekregen. De gezelligheid onder de collega’s is waardoor ik hier nu al 15 jaar werk.”

Harm, manager samenstelpraktijk

De kracht van teamwork 

Met ruim 160 collega’s maken we bij Hoek en Blok het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke ‘randzaken’. Dat doen we met een betrokken club collega’s. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm’ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, groeiverwachtingen én sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in onze ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. We helpen jou graag die ambities waar te maken en jouw carrière een vliegende start te geven!

Je maakt onderdeel uit van 1 van onze 6 samenstelteams óf van onze auditpraktijk met zo’n 24 enthousiaste collega’s. Maar net in welke richting jij graag ervaring wil opdoen. Hoek en Blok is een sportief kantoor waar we regelmatig de competitie met elkaar aangaan. Daarbij worden we aangemoedigd door Hoek en Blok-ers die liever naast, dan op het veld staan. Ook met spierpijn kun je trouwens prima naar kantoor, het is voor de deur gratis parkeren en het treinstation is om de hoek.

Solliciteren is makkelijker dan je denkt