Senior manager samenstelpraktijk

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht, Barendrecht

Hbo-diploma

Rust en ruimte om te ondernemen

Senior manager samenstelpraktijk

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht, Barendrecht

Hbo-diploma

Je staat als senior manager midden in de samenstelpraktijk

Als senior manager samenstelpraktijk stuur jij op een enthousiaste manier een team van 8 collega’s aan. Samen regelen jullie de boekhouding van onze mkb-klanten. Dat zijn bijvoorbeeld bedrijven uit de bouw, scheepvaart, detailhandel of IT. Als senior manager ben je volledig onderdeel van het team en heb jij een aansturende rol bij het opstellen van de fiscale aangiften. Naast deze praktische werkzaamheden houd jij je als teamverantwoordelijke bezig met het:

Positief stimuleren van je team zodat ze van en met elkaar leren en het beste uit zichzelf halen.

Begeleiden van jouw team op onderwerpen als kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling, samenwerken en de balans tussen werk en privé.

Onderhouden van de relatie met jouw klanten waarbij je hen waardevol advies geeft en kansen signaleert en creëert voor Hoek en Blok.

Coördineren van de planning en facturatie.

De kracht van teamwork

Met ruim 160 collega’s maken we bij Hoek en Blok het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke ‘randzaken’. Dat doen we met een betrokken club collega’s. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm’ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, groeiverwachtingen én sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in onze ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. We helpen jou graag die ambities waar te maken en bijvoorbeeld door te groeien naar een rol als partner.

Je geeft leiding aan 1 van onze 6 samenstelteams. Daar werk je intensief samen met ongeveer 8 collega’s. Jullie overleggen over de werkzaamheden, de beste Netflix-series en misschien ook wel over jullie voorbereiding op het volgende sportevenement. Hoek en Blok is een sportief kantoor waar we regelmatig de competitie met elkaar aangaan. Daarbij worden we aangemoedigd door Hoek en Blok-ers die liever naast, dan op het veld staan. Ook met spierpijn kun je trouwens prima naar kantoor, het is voor de deur gratis parkeren en het treinstation is om de hoek.

“Ik kwam hier binnen met heel weinig ervaring. Alles wat mij toen is beloofd, heeft Hoek en Blok waargemaakt en ik heb volop groeikansen gekregen. De gezelligheid onder de collega’s is waardoor ik hier nu al 15 jaar werk.”

Harm, manager samenstelpraktijk

Dit maakt jou uniek

Iedereen heeft talenten. Als senior manager samenstelpraktijk is het jouw taak te ontdekken wat jouw collega’s drijft. Zo zet jij ze in hun kracht. Daarbij behandel je hen op de manier waarop jij zelf behandeld wil worden. Je bent de sparringpartner van je team en stuurt hen op een zelfverzekerde en menselijke manier aan. Jouw communicatieve vaardigheden komen daarnaast goed van pas bij het voeren van adviesgesprekken met jouw klanten en het oplossen van (interne) uitdagingen. Daarnaast heb je:

Jouw opleiding tot accountant of fiscalist volledig afgerond, of je bent hiervoor aan het studeren.

Ervaring met het aansturen van een team.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring.

Een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten naar een vast contract.

Regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet.

Lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat.

Een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een mobiliteitsvergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget.

Doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren.

Later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.

Solliciteren is makkelijker dan je denkt