Senior manager audit

 • Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)
 • Een salaris vanaf € 6.750
 • Sliedrecht / Barendrecht

Deel deze vacature

Als senior manager audit zelf bepalen hoe jouw werkweek eruitziet? Bij Hoek en Blok in Sliedrecht kan het. In deze rol krijg jij veel ruimte om de auditafdeling mee vorm te geven. Die afdeling bestaat uit een club ambitieuze professionals waarbij de mens net zo belangrijk is als de cijfers.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

 • een salaris vanaf € 6.750, afhankelijk van je ervaring 
 • regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet 
 • lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat 
 • een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een mobiliteitsvergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget 
 • specialiseren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren. Dus heb je ambities rondom duurzaamheid, IT audit of behoefte aan ontwikkeling in de breedte? Doen! 
 • later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage 

Dit maakt jou uniek

Jij bent iemand die graag het initiatief neemt. Dat kun je goed gebruiken in deze relatief nieuwe rol bij Hoek en Blok. Ook al ben je daadkrachtig, je hebt altijd oog voor je collega’s. Samen met de andere senior managers audit stuur je het team op een positieve manier aan. Hierbij heb je aandacht voor kwaliteit en het behalen van doelstellingen, maar zeker ook voor de persoonlijke ambities van jouw team. Daarnaast heb je:

 • de titel registeraccountant (RA) in je bezit 
 • minimaal 12 jaar werkervaring binnen de audit 
 • ervaring met leidinggeven 

Jij brengt als senior manager de auditpraktijk naar een hoger plan

Als senior manager audit ben je eindverantwoordelijk voor een optimale klantbeleving en de afronding van een goed kwalitatief dossier. Jouw klanten zijn meestal mkb-ondernemingen, zoals bouwbedrijven, IT-dienstverleners en handelsorganisaties met een omzet tot 300 miljoen.

Daarnaast houd jij je als eindverantwoordelijke bezig met het:

 • beantwoorden van vragen en beoordelen van het werk van jouw teamgenoten 
 • zelfstandig ondertekenen van de controleverklaring 
 • onderhouden van de relatie met jouw klanten waarbij je kansen signaleert en creëert 
 • behalen van kwaliteitsdoelstellingen 
 • positief stimuleren van je team zodat ze van en met elkaar leren en het beste uit zichzelf halen 
 • invulling geven aan jouw rol als lid van het managementteam. Net als je 4 collega-managers heb je daarnaast extra verantwoordelijkheden op 1 van de gebieden: hr, finance, innovatie of vaktechniek 
 • innoveren van de processen zodat de data-analyse sneller kan of meer inzichten oplevert 

Jouw rol binnen Hoek en Blok is niet in beton gegoten. Naast jouw dagelijkse werkzaamheden is er volop ruimte voor ontwikkeling. Zowel vaktechnische ontwikkeling als persoonlijke vaardigheden. We horen graag waar interesses liggen. Je kunt je bijvoorbeeld ook verdiepen in audits op het gebied van duurzaamheid of IT. Wij geloven dat als jij voor ons kiest, wij de mogelijkheden hebben om jouw ambities waar te maken!

“Aan alles merk je dat je bij Hoek en Blok gezien wordt. Van het vrolijke goedemorgen van receptioniste Petra tot de cadeautjes bij speciale gelegenheden. Hoek en Blok is groot genoeg om je alle kansen te bieden terwijl het klein genoeg is om oog te houden voor jou als collega.”

Herman, manager audit

De kracht van teamwork

Met ruim 160 collega’s maken we het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke ‘randzaken’. Dat doen we met een betrokken club collega’s. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm’ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, groeiverwachtingen én sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in onze ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. Je persoonlijke coach helpt jou die ambities waar te maken.

Je werkt binnen onze auditpraktijk met 24 enthousiaste collega’s. Samen met de 4 andere managers zorg jij ervoor dat de afdeling groeit in omvang en kwaliteit. We houden wel van een beetje competitie. Op het werk én op het sportveld. Regelmatig doen we mee aan sportwedstrijden. Daarbij worden we aangemoedigd door Hoek en Blok-ers die liever naast, dan op het veld staan. Ook met spierpijn kun je trouwens prima naar kantoor, het is voor de deur gratis parkeren en het treinstation is om de hoek.

Solliciteren is makkelijker dan je denkt