Senior manager audit

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht

Registeraccountant (RA)

Rust en ruimte om te ondernemen

Senior manager audit

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht

Registeraccountant (RA)

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring.

Regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet.

Lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat.

Een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een mobiliteitsvergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget.

Doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren.

Later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.

Dit maakt jou uniek

Jij bent iemand die graag het initiatief neemt. Dat kun je goed gebruiken in deze relatief nieuwe rol bij Hoek en Blok. Ook al ben je daadkrachtig, je hebt altijd oog voor je collega’s. Samen met de andere senior managers audit stuur je het team op een positieve manier aan. Hierbij heb je aandacht voor kwaliteit en het behalen van doelstellingen, maar zeker ook voor de persoonlijke ambities van jouw team. Daarnaast heb je:

Jouw opleiding tot registeraccountant (RA) afgerond of ben je in de laatste fase van je praktijkopleiding.

Ervaring met leidinggeven.

Jij brengt als senior manager de auditpraktijk naar een hoger plan

Als senior manager audit duik je iedere paar weken met een wisselend team Hoek en Blok-ers in de boeken van 1 van onze klanten. Meestal zijn dat mkb-ondernemingen met een omzet tot 300 miljoen. Tot je klanten behoren bijvoorbeeld bouwbedrijven, IT-dienstverleners en culturele instellingen.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en zorgt er met jouw daadkracht voor dat de controle vlot verloopt. Als senior manager ben je volledig onderdeel van het team en pak jij ook uitvoerende auditwerkzaamheden op. Daarnaast houd jij je als teamverantwoordelijke bezig met het:

Positief stimuleren van je team zodat ze van en met elkaar leren en het beste uit zichzelf halen.

Onderhouden van de relatie met jouw klanten waarbij je kansen signaleert en creëert voor Hoek en Blok.

Begeleiden en coachen van 4-6 collega’s op onderwerpen als kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling, samenwerken en de balans tussen werk en privé.

Invulling geven aan jouw rol als lid van het managementteam. Net als je 4 collega-managers heb je daarnaast extra verantwoordelijkheden op 1 van de gebieden: hr, finance, innovatie of vaktechniek.

Innoveren van de processen zodat de data-analyse sneller kan of meer inzichten oplevert.

“Aan alles merk je dat je bij Hoek en Blok gezien wordt. Van het vrolijke goedemorgen van receptioniste Petra tot de cadeautjes bij speciale gelegenheden. Hoek en Blok is groot genoeg om je alle kansen te bieden terwijl het klein genoeg is om oog te houden voor jou als collega.”

Herman, manager audit

Solliciteren is makkelijker dan je denkt