Manager IT risk & cyber security

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht

Hbo- of wo-werk- en -denkniveau

Rust en ruimte om te ondernemen

Manager IT risk & cyber security

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht

Hbo- of wo-werk- en -denkniveau

Jouw expertise in IT risk & cyber security verder ontwikkelen bij een kantoor waar de mens net zo belangrijk is als de cijfers? Bij Hoek en Blok.IT in Sliedrecht krijg jij alle ruimte om professioneel én persoonlijk te groeien.

Na een intensieve dag vol complexe audit- en adviesopdrachten trek je met een tevreden gevoel de deur achter je dicht. Op naar huis, lekker de batterij opladen zodat je morgen weer scherp voor de dag komt.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring.

Een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten naar een vast contract.

Regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet.

Je kinderen zelf naar school brengen? Met onze flexibele werktijden kan dat.

Een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een mobiliteitsvergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget.

Doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren.

Later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.

Dit maakt jou uniek

Als manager IT risk & cyber security ben je een echte procesdenker. Je doorgrondt bedrijfsprocessen razendsnel zodat je risico’s signaleert ver voordat ze zich voordoen. Jouw analyse presenteer je op een duidelijke en overtuigende manier aan de klant. Je kunt prima zelfstandig knopen doorhakken, waarbij je oog houdt voor de verschillende belangen. Daarnaast heb je:

Een hbo- of wo-werk- en -denkniveau.

Interesse om je als gekwalificeerd IT-auditor aan te sluiten bij NOREA, de beroepsvereniging voor IT-auditors.

Minimaal 6 jaar ervaring in het vakgebied IT risk & cyber security.

Mooie corporate klanten en uitdagende IT audit & advies projecten, met de vrijheid en waardering die je verdient.

Geniet jij van je huidige klanten en de mooie projecten die je doet, maar ben je toe aan meer zelfstandigheid, waardering en verantwoordelijkheid? Bij Hoek en Blok.IT hebben we dezelfde tech-enabled klanten, de mooie projecten én we bieden de next step voor jouw carrière. Ontdek de werkomgeving waar jij je fijn bij voelt en geef jouw toekomst verder vorm. Wij zijn de innovatieve club waar jij naar zoekt.

In de rol van Manager IT Risk & Cybersecurity bij Hoek en Blok kunnen wij je het volgende bieden:

Wij richten onze IT audit en advies praktijk op tech-enabled klanten met toffe producten en complexe architeturen. Daar kan jij je ei wel kwijt. Minder big 4 en meer coole opdrachten dus.

Geniet van onbeperkte vrijheid om jouw werkschema en proces naar wens te vormen en te ontwikkelen. Geen late avonden meer, tenzij je daar zelf voor kiest. Nu kun je jouw vrije tijd koesteren en tegelijkertijd voldoening halen uit je werk.

Geen saaie bedrijfsfeesten meer. Bij Hoek en Blok weten we hoe we echt plezier moeten maken. Het enthousiasme houdt ons gemotiveerd om onze klanten de beste service te bieden.

Een aantoonbaar beheerst bedrijfsproces op het gebied van IT risk & cyber security

Als opdrachtmanager IT risk & cyber security help jij toonaangevende bedrijven bij het professionaliseren van hun bedrijfsproces. De belangen zijn groot, de vraagstukken complex en de oplossing is daarom altijd maatwerk. Zo beoordeel jij bijvoorbeeld de volwassenheid van IT security processen bij toonaangevende cloud- data- en managed services IT leveranciers. Je bent actief in zowel de IT audit & assurance als de adviespraktijk.

In de IT audit & assurance praktijk ga je aan de slag met:

Beoordeel je de security & privacy vraagstukken van onze assurance klanten (ISAE 3000, 3402 en SOC 2).

Draag je bij aan de controle van de jaarrekening.

Voer je samen met onze ervaren IT-consultants overige IT-onderzoeken uit.

 

In de adviespraktijk ondersteun je onze klanten bij een breed scala van IT-onderwerpen zoals:

Uitvoeren van cyber security opdrachten.

Adviseren bij ERP selectie- en implementatietrajecten.

Uitvoeren van data-analyses.

Implementeren van privacywetgeving.

 

Je hebt als manager een adviserende en coördinerende rol. Samen met je collega’s zorg je voor een goed onderbouwd auditdossier, geef jij ondernemers passend advies en bied je ze een stevig fundament om verder te groeien.

“Jarenlang dacht ik mijn ambities alleen kwijt te kunnen bij een Big 4-kantoor. Dat veranderde toen ik 6 jaar geleden bij Hoek en Blok aan de slag ging. Ik werk hier aan uitdagende, complexe vraagstukken voor bekende bedrijven. Daarbij heeft Hoek en Blok innovatie hoog in het vaandel staan. Bijkomend voordeel is de betere balans tussen werk en privé.”  

Steven, partner IT audit & advies

De kracht van teamwork 

Met ruim 160 collega’s maken we het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke ‘randzaken’. Dat doen we met een betrokken club collega’s. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm’ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, bedrijfswaarderingen én sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in onze ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. We helpen jou graag die ambities waar te maken.

Als manager IT risk & cyber security ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de opdrachten en werk je veel samen met je 30 collega’s uit het financial- en IT-auditteam.

Hoek en Blok is een sportief kantoor waar we regelmatig de competitie met elkaar aangaan. Daarbij worden we aangemoedigd door Hoek en Blok-ers die liever naast, dan op het veld staan. Ook met spierpijn kun je trouwens prima naar kantoor, het is voor de deur gratis parkeren en het treinstation is om de hoek.

Solliciteren is makkelijker dan je denkt