Junior manager samenstelpraktijk

 • Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)
 • Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring
 • Sliedrecht / Barendrecht

Deel deze vacature

Met plezier en vertrouwen klanten adviseren en collega’s begeleiden? Kom werken als junior manager samenstelpraktijk bij Hoek en Blok in Sliedrecht en Barendrecht. Hier is de mens minstens net zo belangrijk als de cijfers. En dat mérk je. In hoe we met elkaar omgaan, maar ook in de kansen die je krijgt. Groei jij straks verder bij ons?

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

 • een passend salaris, afhankelijk van je ervaring 
 • een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten naar een vast contract 
 • regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet 
 • lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat 
 • een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een mobiliteitsvergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget 
 • doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren 
 • later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage 

Dit maakt jou uniek

Jij voelt je verantwoordelijk voor van alles. Je collega’s, klanten én natuurlijk de kwaliteit van je eigen werk. Gelukkig kun je daar goed mee omgaan. Je maakt anderen op een positieve manier duidelijk wat je nodig hebt en wat je van ze verwacht. Zo zorg je voor een goede sfeer waar collega’s van en met elkaar leren. En weet je het even niet meer? Dan voel jij je vrij genoeg om de hulp in te schakelen van je manager. Want samen kom je verder.

Daarnaast heb je:

 • minimaal hbo-werk- en -denkniveau 
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring  
 • veel ervaring met klantcontact en het geven van advies.  

Jouw positieve invloed als junior manager samenstelpraktijk

Als junior manager heb jij een belangrijke dubbelrol. Als dossierverantwoordelijke adviseer jij zelfstandig klanten over hun financiële bedrijfsvoering. Dat zijn bijvoorbeeld mkb-ondernemers uit de bouw, detailhandel of IT. Maar ook begeleid jij assistent accountants het beste uit zichzelf te halen. Zo kunnen jouw klanten vertrouwen op de kwaliteit van Hoek en Blok.

Jouw verantwoordelijkheden zijn bijvoorbeeld het:

 • uitvoeren van complexe administratieve- en samenstelwerkzaamheden 
 • onderhouden van de relatie met jouw klanten waarbij je hen waardevol advies geeft en kansen signaleert en creëert voor Hoek en Blok  
 • controleren van het werk van de assistent accountants in jouw team 
 • begeleiden van de ontwikkeling van jouw collega’s op een positieve en opbouwende manier 
 • coördineren van de dienstverlening aan de klant, waarbij je ook schakelt met collega’s van andere afdelingen en externe adviseurs. 

In deze rol heb jij de mogelijkheid door te groeien tot manager samenstelpraktijk. Als teamverantwoordelijke ben je dan echt de sparringpartner van jouw collega’s. Blijf je liever junior manager? Helemaal prima. Bij Hoek en Blok bepaal jij zelf hoe je carrière eruitziet.

“Zodra je hier binnenkomt, voel je het al. De sfeer is hier echt uniek. Het gebeurt regelmatig dat ik bij een opdracht wordt betrokken omdat het dossier zo goed bij mij past. Dan weet je dat je inzet wordt gezien en gewaardeerd. Er is onderling veel vertrouwen en dat voelt goed.”

Mylène, junior manager samenstelpraktijk

De kracht van teamwork

Bij Hoek en Blok maken we met ruim 160 collega’s het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke ‘randzaken’. Dat doen we met een betrokken club collega’s. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm’ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, groeiverwachtingen én zelfs sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in onze ogen nooit een nummer, maar een uniek persoon met eigen talenten en ambities.

Je maakt onderdeel uit van 1 van onze 6 samenstelteams. Daarin werk je intensief samen met ongeveer 8 collega’s. Jullie overleggen over de werkzaamheden, de beste Netflix-series en misschien ook wel over jullie voorbereiding op het volgende sportevenement. Hoek en Blok is een sportief kantoor waar we regelmatig de competitie met elkaar aangaan. Last van spierpijn? Dan werk je lekker thuis of parkeer je de auto recht voor de deur. En het treinstation is gelukkig om de hoek.

Solliciteren is makkelijker dan je denkt