CoPilot, de oplossing voor al onze problemen?

Stage- of afstudeeropdracht ICT 2024

CoPilot, de oplossing voor al onze problemen?

Stage- of afstudeeropdracht ICT 2024

De rode loper ligt al uit. Je wordt met open armen ontvangen door het team ICT van Hoek en Blok in Sliedrecht. Een mooie opdracht ligt voor je klaar!

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Een mooie stagevergoeding van € 800 per maand (op basis van 40-urige werkweek).

Lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat.

Na werktijd met je collega’s de sportieve strijd aan gaan? Je mag gratis gebruik maken van de padel banen om de hoek.

Dit maakt jou uniek

Voor deze opdracht is het belangrijk dat je blij wordt van het doen van onderzoek naar verbetering en efficiency binnen onze organisatie met behulp van moderne AI technieken.

Daarnaast heb je:

Hbo-werk en -denkniveau

Je volgt een opleiding in de richting van bedrijfskunde of informatica.

Maak impact met jouw analyse en advies

Bij Hoek en Blok zijn we altijd op zoek naar innovatie om het leven voor onze collega’s een beetje beter en makkelijker te maken. In onze dagelijkse werkprocessen is IT enorm belangrijk waarbij Microsoft een strategische partner is.

CoPilot van Microsoft is inmiddels beschikbaar en lijkt het leven van onze collega’s een stuk makkelijker te gaan maken. De vraag is of dat zo is. Om hier een goed beeld van te krijgen, schakelen wij graag jouw hulp in! Tijdens jouw stageperiode is jouw opdracht onderzoek te doen naar het effect en de mogelijkheden van CoPilot binnen onze primaire en secundaire processen en zien we graag een advies hoe we hier optimaal gebruik van kunnen maken.

Jij hebt de vrijheid deze opdracht verder zelf vorm te geven. Daarbij kun je altijd terugvallen op de kennis en ervaring van je collega’s. Daarnaast krijg je natuurlijk de kans jouw kennis en ervaring te verbreden en mag je meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling. Maak daarin ook zeker jouw ambities kenbaar!

“Geen dag is hetzelfde in een organisatie welke voortdurend in ontwikkeling is!”

Joey, IT support

De kracht van teamwork bij Hoek en Blok

Bij Hoek en Blok maken we met ruim 160 collega’s het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke ‘randzaken’. Dat doen we met een betrokken club collega’s. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm’ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, groeiverwachtingen én sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in onze ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. We helpen jou graag die ambities waar te maken.

Voor het vervullen van je stageopdracht word je met open armen ontvangen binnen de afdeling ICT bestaande uit 3 collega’s die zich kenmerken door enthousiasme, gedrevenheid en betrokkenheid.

Hoek en Blok is een sportief kantoor waar we regelmatig de competitie met elkaar aangaan. Daarbij worden we aangemoedigd door Hoek en Blok-ers die liever naast, dan op het veld staan. Ook met spierpijn kun je trouwens prima naar kantoor, het is voor de deur gratis parkeren en het treinstation is om de hoek

Solliciteren is makkelijker dan je denkt