Manager audit

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht

Registeraccountant (RA)

Rust en ruimte om te ondernemen

Manager audit

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht

Registeraccountant (RA)

Als manager audit zelf bepalen hoe jouw werkweek eruitziet? Bij Hoek en Blok in Sliedrecht kan het. In deze -voor ons- relatief nieuwe rol krijg jij veel ruimte om de auditafdeling mee vorm te geven. Die afdeling bestaat uit een club ambitieuze professionals waarbij de mens net zo belangrijk is als de cijfers.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Een salaris tussen € 5.250 – € 7.250, afhankelijk van je ervaring

Regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet.

Lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat.

Een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een mobiliteitsvergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget.

Specialiseren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren. Dus heb je ambities rondom duurzaamheid, IT audit of behoefte aan ontwikkeling in de breedte? Doen!

Later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.

Dit maakt jou uniek

Jij bent iemand die graag het initiatief neemt. Dat kun je goed gebruiken in deze relatief nieuwe rol bij Hoek en Blok. Ook al ben je daadkrachtig, je hebt altijd oog voor je collega’s. Samen met de andere senior managers audit stuur je het team op een positieve manier aan. Hierbij heb je aandacht voor kwaliteit en het behalen van doelstellingen, maar zeker ook voor de persoonlijke ambities van jouw team. Daarnaast heb je:

De titel registeraccountant (RA) in je bezit

Minimaal 9 jaar werkervaring binnen de audit

Ervaring met leidinggeven.

Jij brengt als manager de auditpraktijk naar een hoger plan

Als manager audit duik je iedere paar weken met een wisselend team Hoek en Blok-ers in de administratie en interne processen van 1 van onze klanten. Meestal zijn dat mkb-ondernemingen met een omzet tot 300 miljoen. Tot je klanten behoren bijvoorbeeld bouwbedrijven, IT-dienstverleners en handelsorganisaties.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en zorgt er met jouw daadkracht voor dat de controle vlot verloopt. Als manager ben je onderdeel van het team en verantwoordelijk voor de uitgevoerde auditwerkzaamheden. Daarnaast houd jij je als teamverantwoordelijke bezig met het:

Het begeleiden en coachen van 4-6 collega’s op onderwerpen als kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling, samenwerken en de balans tussen werk en privé. Je houdt je bezig met het positief stimuleren van je team, zodat ze van en met elkaar leren en het beste uit zichzelf halen

Inventariseren van de wensen en behoeften van je klant om kansen en risico’s goed in kaart te kunnen brengen

Beoordelen van geschreven managementletters en accountantsverslagen

Bepalen van de controleaanpak

Behalen van kwaliteitsdoelstellingen

Invulling geven aan jouw rol als lid van het managementteam. Net als je 4 collega-managers heb je daarnaast extra verantwoordelijkheden op 1 van de gebieden: hr, finance, innovatie of vaktechniek

Innoveren van de processen zodat de data-analyse sneller kan of meer inzichten oplevert.

“Aan alles merk je dat je bij Hoek en Blok gezien wordt. Van het vrolijke goedemorgen van receptioniste Petra tot de cadeautjes bij speciale gelegenheden. Hoek en Blok is groot genoeg om je alle kansen te bieden terwijl het klein genoeg is om oog te houden voor jou als collega.”

Herman, manager audit

De kracht van teamwork

Met ruim 160 collega’s maken we het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke ‘randzaken’. Dat doen we met een betrokken club collega’s. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm’ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, groeiverwachtingen én sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in onze ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. Je persoonlijke coach helpt jou die ambities waar te maken.

Je werkt binnen onze auditpraktijk met 24 enthousiaste collega’s. Samen met de 4 andere managers zorg jij ervoor dat de afdeling groeit in omvang en kwaliteit. We houden wel van een beetje competitie. Op het werk én op het sportveld. Regelmatig doen we mee aan sportwedstrijden. Daarbij worden we aangemoedigd door Hoek en Blok-ers die liever naast, dan op het veld staan. Ook met spierpijn kun je trouwens prima naar kantoor, het is voor de deur gratis parkeren en het treinstation is om de hoek.

Solliciteren is makkelijker dan je denkt