Junior manager audit

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht

Hbo- of wo-diploma

Rust en ruimte om te ondernemen

Junior manager audit

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht

Hbo- of wo-diploma

Zet drie stappen vooruit in je carrière met een overstap naar Hoek en Blok in Sliedrecht. Als junior manager audit heb je de vrijheid je eigen werkweek in te delen. Je werkt met een topteam aan uitdagende klantcases én kunt jouw Praktijkopleiding Register Accountant halen. Een echte win-win-winsituatie.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Een salaris tussen € 4.000 – € 5.750, afhankelijk van je ervaring

Regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet.

Lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat.

Een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een mobiliteitsvergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget.

Doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren.

Later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.

Dit maakt jou uniek

Jij wordt enthousiast van nieuwe ontwikkelingen. Je duikt erin, betrekt je collega’s erbij en zoekt naar praktische toepassingen. Daarbij durf je verrassende dingen te proberen. Om als afdeling te groeien moet je immers het vertrouwde los durven laten. Maar met jouw vakkennis, communicatieve vaardigheden én probleemoplossend vermogen is de kans van slagen gelukkig groot. Daarnaast heb je:

Een hbo- of wo-diploma in het vakgebied accountancy.

Minimaal 5 jaar werkervaring binnen de audit

Jouw ontwikkeling als junior manager audit

Iedere paar weken ziet jouw team én opdracht er anders uit. Je duikt de administratie en interne processen in van mkb-ondernemingen zoals bouwbedrijven, IT-dienstverleners en handelsorganisaties met een omzet tot 300 miljoen.

Je organiseert de audit, stuurt het team aan en bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Daarbij pak jij ook uitvoerende auditwerkzaamheden op. En om te blijven innoveren, denk je samen met de IT-auditors na over het verbeteren van de data-analyse.

Samengevat ben jij verantwoordelijk voor het:

Positief stimuleren van je team om van en met elkaar te leren.

Inventariseren van de wensen en behoeften van je klant om kansen en risico’s goed in kaart te kunnen brengen.

Schrijven van managementletters en accountantsverslagen.

Meedenken over de controleaanpak.

Behalen van kwaliteitsdoelstellingen.

Rapporteren aan de senior manager of externe accountant die eindverantwoordelijk is voor het project.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied.

 

Jouw rol binnen Hoek en Blok is niet in beton gegoten. We horen graag waar jouw interesses liggen. Je kunt je bijvoorbeeld ook verdiepen in audits op het gebied van duurzaamheid of IT.

“Aan alles merk je dat je bij Hoek en Blok gezien wordt. Van het vrolijke goedemorgen van receptioniste Petra tot de cadeautjes bij speciale gelegenheden. Hoek en Blok is groot genoeg om je alle kansen te bieden terwijl het klein genoeg is om oog te houden voor jou als collega.”

Herman, manager audit

De kracht van teamwork

Bij Hoek en Blok maken we met ruim 160 collega’s het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke ‘randzaken’. Dat doen we met een betrokken club collega’s. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm’ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, groeiverwachtingen én zelfs sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in onze ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. Je persoonlijke coach helpt jou die ambities waar te maken.

Je werkt binnen onze auditpraktijk met zo’n 24 enthousiaste collega’s. Naast jou zijn er nog 3 junior managers, 4 senior managers en 1 partner. Samen zorgen jullie ervoor dat de afdeling groeit in omvang en kwaliteit. Daarin zijn we op een gezonde manier ambitieus. Ook op het sportveld trouwens. Op sportevenementen kom je regelmatig een team Hoek en Blok-ers tegen. Last van spierpijn? Dan werk je lekker thuis of parkeer je de auto recht voor de deur. En het treinstation is gelukkig om de hoek.

Solliciteren is makkelijker dan je denkt