Register valuator (i.o.) corporate finance

Fulltime, Parttime (28 – 40 uur)

Sliedrecht, Barendrecht

Hbo+ – of wo-diploma

Rust en ruimte om te ondernemen

Register valuator (i.o.) corporate finance

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht, Barendrecht

Hbo+ – of wo-diploma

Deskundige en betrouwbare bedrijfswaarderingen

Als register valuator in opleiding ligt jouw focus bij het uitvoeren van bedrijfswaarderingen. Dat doe je bijvoorbeeld voor ondernemers die hun bedrijf willen overdragen, gaan fuseren of van plan zijn een partner uit te kopen. Je gaat op een positief-kritische manier het gesprek aan met de directie en ontdekt zo met welke kansen en bedreigingen de onderneming te maken heeft. Samen met jouw analyse van de financiële en bedrijfskundige stukken levert dit een goed onderbouwde bedrijfswaardering op.

Natuurlijk sta je er nooit alleen voor. Je werkt samen met je collega’s van de afdeling corporate finance. Een aantal collega’s heeft hetzelfde leerpad als jij doorlopen en zij zijn inmiddels ervaren register valuators. Zij laten je de fijne kneepjes van het vak zien.

Corporate finance omhelst meer dan alleen het uitvoeren van bedrijfswaarderingen. Daarom ga je bij ons ook aan de slag met het:

Adviseren van onze klanten over duurzame bedrijfsvoering en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Aanvragen van financieringen en meedenken over de financieringsstructuur.

Begeleiden van onderhandelingen bij bedrijfsoverdracht en financieringsaanvragen.

Meedenken en controleren van contracten die zijn opgesteld door een jurist.

Beantwoorden van corporate finance vragen die jouw juridische en fiscale collega’s stellen.

“De ene organisatie is de andere niet. Door kritische vragen te stellen aan de directie ontdek je de kracht van die specifieke organisatie. Je wordt hierin steeds beter en krijgt meer verantwoordelijkheden. Dat maakt deze functie echt geschikt voor ambitieuze professionals die de volgende stap in hun carrière willen zetten.”

Jurre, analist corporate finance

Dit maakt jou uniek

Als register valuator in opleiding heb jij al veel kwaliteiten in huis waarmee je een succes kunt maken van jouw carrière in corporate finance. Je hebt een sterk analytisch vermogen en ziet snel verbanden. De vragen die bij jou naar boven komen durf je vrijuit te stellen. Aan je collega’s, maar ook aan de directieleden van onze klanten. Zo kun jij je waarderingen en adviezen goed onderbouwen én zorg je ervoor dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Daarnaast heb je:

Een hbo+ – of wo-diploma in de richting bedrijfseconomie, bedrijfskunde, finance of van een andere relevante cijfermatige studie.

De drive om de opleiding tot Register Valuator, met onze ondersteuning, te volgen.

Heb je al ervaring in bijvoorbeeld de M&A praktijk of managementconsultancy? Dan is dat mooi meegenomen. Ook zonder die ervaring zijn we benieuwd naar jouw sollicitatie.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring.

Een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten naar een vast contract.

Regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet.

Lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat.

Een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een mobiliteitsvergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget.

Doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren.

Later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.

Solliciteren is makkelijker dan je denkt