Junior functioneel applicatiebeheerder

Fulltime, Parttime (24 – 40 uur)

Sliedrecht

Hbo-diploma

Rust en ruimte om te ondernemen

Junior functioneel applicatiebeheerder

Fulltime, Parttime (24 – 40 uur)

Sliedrecht

Hbo-diploma

Van ‘geen idee’ naar deskundig in IT

Geen zorgen, we zijn een modern accountancykantoor. We doen dus al veel digitaal. Maar het kan altijd beter. En daar speel jij een belangrijke rol in. We snappen dat je als junior niet altijd direct dé beste oplossing weet. Maar met de hulp van jouw collega’s en wat inspiratie van ChatGPT en YouTube kom jij er wel. En natuurlijk volg je via ons opleidingen over bijvoorbeeld Afas en het Microsoft Powerplatform. Zo blijf jij jezelf ontwikkelen.

Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met het:

ontdekken van verbeterkansen samen met je collega’s van verschillende afdelingen.

onderzoeken van de mogelijke oplossingen, bijvoorbeeld door het gebruiken van bestaande applicaties zoals Office 365 en Afas.

testen van nieuwe tools en leveranciers die ons kunnen helpen.

uitleggen van het verbeterde proces aan jouw collega’s via een werkinstructie, workshop of video.

De kracht van teamwork

Bij Hoek en Blok maken we met ruim 160 collega’s het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke ‘randzaken’. Dat doen we met een betrokken club collega’s. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm’ers, duurzaamheidsadviseurs en IT-specialisten.

Van grijs pak tot gebreide trui, je komt alles tegen bij Hoek en Blok. Het gaat ons niet om de buitenkant, maar om wat erin zit. En om wat je laat zien. We zijn op een gezonde manier ambitieus. Ook op het sportveld trouwens. Op sportevenementen kom je regelmatig een team Hoek en Blok-ers tegen. Last van spierpijn? Dan werk je lekker thuis of parkeer je de auto recht voor de deur. En het treinstation is om de hoek.

Je maakt deel uit van ons IT-team. Met 4 collega’s ondersteunen jullie de verschillende afdelingen. Onderling overleggen jullie over de beste IT-oplossingen, de nieuwste games en de leukste Netflix-series.

“Bij Hoek en Blok ben je echt baas van je eigen carrière. Je volgt verschillende opleidingen en krijgt veel ruimte om het op jouw manier aan te pakken. Bij ons geen saai, eentonig werk voor nieuwe collega’s. Je wordt gelijk opgenomen in het team en telt mee vanaf dag 1.”
Henk, hoofd interne automatisering

Dit maakt jou uniek

Je vindt IT super interessant, vooral om wat het voor mensen kan betekenen. Want die mensen, daar doe je het voor. Je helpt graag anderen, zelfs als ze moeite hebben met dingen die jou zo enorm logisch lijken. Met jouw duidelijke uitleg krijg jij collega’s in beweging. Zelf zit je niet graag stil. Een probleem is er om opgelost te worden. Je geniet ervan op onderzoek uit te gaan en je collega’s te verrassen met het resultaat. Daarnaast heb je:

hbo werk- en denkniveau. Je volgde bijvoorbeeld een ICT-opleiding of een opleiding zoals Bedrijfskunde of Business IT & Management
zin om alles te leren over Office 365 toepassingen, Afas Profit en Afas Insite

interesse in een baan van minimaal 24 uur per week.

Twijfel je of je genoeg kennis hebt, maar is deze rol jou verder op het lijf geschreven? Stop dan met twijfelen en solliciteer direct. Kennis over wet- en regelgeving is te leren.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring.

Een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten naar een vast contract.

Regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet.

Lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat.

Een fiets van de zaak of kies je liever voor het OV of een mobiliteitsvergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget.

Doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren.

Later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.

Solliciteren is makkelijker dan je denkt