Terugblik Hoek en Blok Studenten- en Startersdag

We blikken terug op een mooie eerste editie van de Hoek en Blok Studenten- en Startersdag! We wisten vooraf niet wat we konden verwachten, maar na het horen van vele enthousiaste reacties en ‘aha’-momentjes wisten we het zeker…. Het organiseren van deze dag was een goede zet!

Door ons hele pand in Sliedrecht hadden we verschillende activiteiten georganiseerd en de studenten konden zelf bepalen waar ze een kijkje gingen nemen. Niets moet, alles mag. Wel zo prettig! Zo kon men deelnemen aan een rondleiding, een kijkje nemen in de keuken van onze samenstelpraktijk en controlepraktijk, deelnemen aan een casus, speeddaten met diverse Hoek en Blok-ers, tips ophalen tijdens een sollicitatietraining of een bedrijfsfilm bekijken in onze ware “bioscoop-zaal”. De middag werd uiteraard gezellig afgesloten met een informele borrel.

Studenten- en Starters: Bedankt voor jullie komst en we hopen jullie weer snel te zien! Als je je hebt aangemeld voor een meeloopdag, stage of extra contactmoment, nemen we een dezer dagen contact met je op.

Bij een terugblik horen ook natuurlijk foto’s en video’s! Hieronder een kleine impressie van de dag:

Foto's

Al aangemeld voor een meeloopdag/stage/contact?

Vul het evaluatieformulier in en laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!