Junior salarisadministrateur

Fulltime, Parttime (28 – 40 uur)

Sliedrecht

Mbo 4-diploma

Rust en ruimte om te ondernemen

Junior salarisadministrateur

Fulltime, Parttime (28 – 40 uur)

Sliedrecht

Mbo 4-diploma

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Een salaris tussen € 2.500 en € 3.250, afhankelijk van je ervaring.

Een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten naar een vast contract.

Regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet.

Lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat.

Een fiets van de zaak of kies je liever voor het OV of een mobiliteitsvergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget.

Doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren.

Later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.

Jouw toegevoegde waarde als junior salarisadministrateur

Onder begeleiding van ervaren collega’s regel jij als junior salarisadministrateur de salarisadministratie voor onze klanten. Dat zijn mkb’ers zoals bijvoorbeeld een bouwbedrijf, horecazaak of museum. Je krijgt daarbij veel ruimte om jezelf te ontwikkelen tot salarisadministrateur en sparringpartner, want de mens is voor ons net zo belangrijk als de cijfers.

Jouw werk is een mooie combinatie van administratieve taken en klantcontact. Daarnaast ben jij voor je collega’s een grote steun en toeverlaat als het gaat om het oppakken van interne projecten en het zetten van stappen in digitalisering. Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van ondersteunende IT-systemen en koppelingen met andere software, die het leven voor jou, je collega’s én de klanten een stukje makkelijker maken. Samenvattend ben jij verantwoordelijk voor:

Opstellen van salarisstroken, betaalbestanden en periodieke opgaven voor de Belastingdienst.

Uitwisselen van informatie met organisaties zoals pensioenfondsen, de Belastingdienst en het UWV.

Onderzoeken van de wet- en regelgeving waar jouw klant zich aan moet houden, bijvoorbeeld vanuit een cao.

Proactief meedenken over het verbeteren van onze werkprocessen en concrete stappen zetten in digitalisering.

Deelnemen aan payroll gerelateerde interne projecten.

Omdat jouw kennis en ervaring toeneemt, pak je steeds meer taken zelfstandig op. Je krijgt volop ruimte om je te ontwikkelen. Zo kun jij je ontwikkelen tot volwaardig salarisadministrateur.

De kracht van teamwork

Met ruim 160 collega’s maken we het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke ‘randzaken’. Dat doen we met een betrokken club collega’s. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm’ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, salarisstroken én sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in onze ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. We helpen jou graag die ambities waar te maken.

Je vormt samen met 7 collega’s de afdeling salarisadministratie. Een afdeling die bekend staat om haar humor, enthousiasme en betrokkenheid. Die inzet zie je ook op de bowlingbaan tijdens een personeelsfeestje of op het sportveld bij een evenement waar Hoek en Blok aan deelneemt. Daarbij worden we aangemoedigd door Hoek en Blok-ers die liever naast, dan op het veld staan. Ook met spierpijn kun je trouwens prima naar kantoor, het is voor de deur gratis parkeren en het treinstation is om de hoek.

“Hoek en Blok is voor mij echt een prachtig bedrijf om voor te werken. Beslissingen worden niet voor, maar met jou genomen. Je hebt echt inspraak en wordt gezien. Je voelt dat het bedrijf trots is op je, dat maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga.”
Marc, salarisadminstrateur

Dit maakt jou uniek

Natuurlijk ben je nauwkeurig en goed met cijfers, waarom ben je anders salarisadministrateur? Maar wat jou echt bijzonder maakt is het enthousiasme waarmee je jouw werk doet. Je luistert goed naar jouw klanten, waardoor jouw advies meerwaarde biedt. En weet je iets niet? Dan ben jij niet bang om vragen te stellen. Je loopt hiervoor langs bij jouw collega’s of pakt de telefoon om jouw klant te bellen. Daarnaast heb je:

Een mbo 4-diploma.

Interesse in cijfers, gecombineerd met de veranderingen in de wet- en regelgeving.

Bereid tot het volgen van een opleiding loonadministratie (PDL).

Solliciteren is makkelijker dan je denkt