Vacature junior financieel planner

.

Sliedrecht

.

Waarom Hoek en Blok?

Gezellig team

Nadruk op persoonlijke ontwikkeling

Elke 3 jaar een PMO

Vacature junior financieel planner

Jouw uitdaging

Binnen ons concept Privé-in-Zicht geven wij onze klanten (voornamelijk ondernemers) inzicht in hun totale financiële situatie door het maken van een inkomens- en vermogensplan. Vanuit dit plan adviseren wij over het optimaliseren van vermogen(sopbouw), over vermogensoverdracht en geven wij adviezen op het gebied van familierecht (huwelijkse voorwaarden, testamenten, levenstestamenten).

Het is onze intentie om deze dienstverlening verder uit te bouwen en ook aan te bieden buiten onze bestaande klantenkring. Vanwege deze groei zoeken wij een energieke collega die helpt om het Privé-in-Zicht concept verder uit te bouwen en zichzelf hierbij verder te ontwikkelen.
Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte Junior Financieel Planner (24-40 uur).

Je zal zeer intensief contact hebben met de klant; want het gaat om zijn/haar toekomstplan. Je krijgt regelmatig vragen die je eigen vakgebied overstijgen. Overleg met je collega’s fiscalisten, juristen of accountants dat zorgt ervoor dat je eigen kennis ook steeds verder uitbreidt. Er is een mooie afwisseling tussen enerzijds de gesprekken met klanten en collega’s en anderzijds het cijfermatig uitwerken van alle gekregen informatie. De ontwikkelingen binnen financiële planning staan niet stil en je moet dus goed op de hoogte blijven zowel op het gebied van Fintech (financiële technologie) als vakinhoudelijk. Daarnaast bouw je een vertrouwensrelatie op met je klant.

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok

Wat bieden we?

  • Een boeiende en dynamische werkomgeving waar mensen elkaar met respect behandelen;
  • Omdat wij (persoonlijke) ontwikkeling erg belangrijk vinden bieden wij ruimschoots; mogelijk tot ontwikkeling middels onze HBL Academy, interne- en externe opleidingen
  • Passend salaris behorende bij de functie
  • Secondaire arbeidsvoorwaarden: zoals 27 vakantiedagen (oplopend tot 32); mobiliteitsbudget en een goed pensioen.

Jouw kracht

HBO denk- en werkniveau en bereidheid tot het volgen van vakopleidingen zoals de opleiding tot gecertificeerd financieel planner (CFP).

Goed cijfermatig inzicht.

Interesse in de financiële wereld en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in dit vakgebied.

Goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift.

Word jij onze nieuwe collega?

Word je enthousiast van deze vacature? Dan komen wij graag in contact!

Word je enthousiast van deze vacature? Dan komen wij graag in contact!