Werken bij Hoek en Blok

Ondernemende geesten

Een Hoek en Blok-er is er één met een ondernemende geest; één die eigen initiatief toont. Dat is nodig, want bij ons krijg je vanaf dag één eigen verantwoordelijkheid om zelf aan de slag te gaan binnen een eigen klantenportefeuille. Jouw inbreng wordt gewaardeerd. Zo brengen we onze slogan ‘rust en ruimte om te ondernemen’ tot leven.

Work hard, play hard

We hebben wat met sport, om het maar eens modern te zeggen. Hoek en Blok sponsort veel sportverenigingen en is lid of oprichter van menig business club. Goed voor de contacten, maar vooral omdat we sporten zelf gewoon erg leuk vinden. En of het nou om schaatsen, volleybal, wielrennen of voetbal gaat. Het is dan ook niet voor niks dat we letterlijk tientallen keren per jaar met onze bedrijfsteams fanatiek meedoen aan toernooien.

Carrièretypes

Of je nog met je neus in de boeken zit, je diploma net hebt gehaald, al een tijdje in het vak zit of je hele carrière dezelfde richting op wijst: bij Hoek en Blok zijn er voor ieder type mogelijkheden in het verschiet.

Blijven ontwikkelen

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Okay, tikkeltje overdreven, maar in basis denken we er wel zo over. Daarom werk je vaak in multidisciplinaire teams voor onze klanten. Goed voor onze opdrachtgevers, maar je leert er zelf ook ontzettend veel van. Daarnaast hebben we een uitgebreid opleidingsprogramma ‘Hoek en Blok Academy’, met zowel inhouse als externe opleiding, variërend van kennisverdieping tot aan de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden.

Heb je nog vragen?

Voor vragen met betrekking tot de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.