Vacature gevorderd assistent accountant

.

Sliedrecht, Barendrecht

.

Waarom Hoek en Blok?

Gezellig team

Nadruk op persoonlijke ontwikkeling

Elke 3 jaar een PMO

Vacature gevorderd assistent accountant

Jouw uitdaging

Soms start je op kantoor, maar vandaag begint je dag bij een klant op locatie. Leuk! Een succesvolle organisatie in de expeditie en op- en overslag. Samen met je team spit je de cijfers zorgvuldig door, zodat de accountant straks met een gerust hart zijn handtekening kan zetten. Je bent zo gefocust dat de tijd vliegt en voor je het weet is het al middagpauze. Tijdens een gezellige lunch met de medewerkers van het bedrijf, hoor je van alles over de actuele ontwikkelingen in die branche. Kijk, daar steek je iets van op dat altijd van pas kan komen!

Na de lunch rijd je naar kantoor. Tijd om de klantafspraak van morgen voor te bereiden. Er staat namelijk een afspraak met de directeur en het managementteam van een marketingbureau op de planning. Je beoordeelt de laatste jaarrekening en overige stukken van deze klant en maakt een agenda, zodat jullie goed voor de dag komen.

Aan het einde van de middag is er op kantoor nog een korte interne cursus waarin je wordt bijgepraat over de actuele ontwikkelingen op het gebied van financieringen. Erg interessant, want jij blijft je graag ontwikkelen! Je motto is niet voor niets: “een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd!” – okay, een tikkeltje overdreven, maar zo denk je er wel over.

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok

Wat bieden we?

  • Een goed salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  • Een plek in een jong, amicaal en ambitieus team.
  • Een jaarcontract, dat bij tevredenheid van beide kanten zal worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen obv 40 uur (oplopend tot 32 dagen), pensioen, laptop en telefoon van de zaak.
  • De mogelijkheid om studie en werk te combineren. Tevens ontwikkeling middels onze HBL Academy, interne- en externe opleidingen.
  • Flexibele werktijden wat in de praktijk betekent dat je tussen 7.00 – 9.30 uur begint aan je werkdag en je 8 uur later (plus een half uur pauze) weer richting huis gaat.

Jouw kracht

Je hebt minimaal een HBO accountancy opleiding en/of studerend voor AA.

Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar ervaring als gevorderd assistent accountant.

Je bent een teamspeler.

Je werkt uiteraard zeer nauwkeurig.

Je hebt goede contactuele vaardigheden.

Je kunt goed plannen organiseren en analyseren.

Word jij onze nieuwe collega?

Word je enthousiast van deze vacature? Dan komen wij graag in contact!

Word je enthousiast van deze vacature? Dan komen wij graag in contact!