Bekijk hier de ervaring van onze collega Thomas Rozeboom Bos

Thomas is een echte Hoek en Blok-er sinds 1 juni 2018 en werkt in de functie van Assistent Accountant.

“ Hoe ik bij Hoek en Blok terecht ben gekomen? Haha, dat is een leuk verhaal. Ik ben in 2017 gestart met een HBO-opleiding, waar ik vrij snel klaar mee was. Hele dagen in de schoolbanken en dat nutteloos reizen 5 keer in de week, nee niks voor mij. Ik ben toen bij een kennis gaan werken in de bouw, maar iedere dag kwart voor 5 de wekker was ook geen pretje. Via Tabitha, mijn tante die hier ook werkzaam is, ben ik contact gekomen met Hoek en Blok. Na een goed gesprek ben ik op 1 mei 2018 gestart met een soort meeloopstage om het vakgebied te leren kennen. Dit beviel van beide kanten hartstikke goed, dus toen ben ik op 1 juni officieel in dienst gekomen.

Wat me bij Hoek en Blok het meest aanspreekt, zijn de kansen die je al in een vroeg stadium krijgt. Al vrij vroeg in mijn dienstverband kreeg ik mijn eigen klanten. Hier leer je ontzettend veel van! Deze kansen heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Je krijgt ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld met een deeltijd opleiding. Daarnaast biedt Hoek en Blok via HBL Academy diverse cursussen aan. Zo proberen we in de hele organisatie een uniforme werkwijze te creëren.

Het klinkt erg cliché maar de laagdrempeligheid vind ik erg fijn. We zijn een jonge organisatie waar iedereen elkaar wil helpen. De sfeer wordt ook bepaald door de regio, waar een hoop klanten en collega’s vandaan komen. De rust en ruimte die ik intern krijg om mezelf te ontwikkelen, willen we als werknemers ook aan de ondernemers bieden. Hierdoor kunnen zij zich focussen op waar ze goed in zijn: ondernemen.

De borrels en personeelsuitjes zijn altijd erg gezellig. Hier komt ook de laagdrempeligheid naar voren. Zelf vind ik de BBQ die we jaarlijks organiseren met een groepje van onze afdeling erg leuk. Het is belangrijk om elkaar ook eens buiten kantoor te zien. Met een biertje rondom een kampvuur komen toch altijd de leukere verhalen boven tafel, haha!

Hoe ik Hoek en Blok zou promoten? Als ik het al mag verklappen zijn we bezig met een HBL Studentendag. Op deze dag willen we studenten of werkzoekenden laten meekijken binnen Hoek en Blok. Ik denk dat deze dag een leuke promotie zal zijn als potentiële werkgever. Bijzijn is meemaken zeg ik altijd!”

Wil jij het team van Hoek en Blok komen versterken?

 

"De persoonlijke betrokkenheid is hetgeen waar ik bijna 5 jaar geleden voor ben gevallen en wat mij nog steeds heel erg aanspreekt."

Guy van Bokkem

Assistent Accountant

"Zorg dat je een Bob hebt en dat je niet naar huis hoeft omdat je de volgende dag moet werken!"

Carmen Barendregt

Assistent Accountant

"Bij Hoek en Blok voel ik me thuis door de betrokkenheid van de collega’s en de leerzame werksfeer."

Michelle Kamp

Telefoniste / Receptioniste

"Bijzijn is meemaken zeg ik altijd!"

Thomas Rozeboom Bos

Assistent Accountant

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.