Bekijk hier de ervaring van onze collega Tabitha Rozeboom Bos
Financieel / Estate Planner

Tabitha is een echte Hoek en Blok-er sinds 2013 en werkt in de functie van Financieel/Estate planner.

“Na 13 jaar werkzaam geweest te zijn bij ING was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij ING was ik actief als relatiemanager in de zakelijke markt. Ik sprak veel ondernemers en het ging daarbij vrijwel altijd over hun onderneming. Heel interessant maar ik was ook benieuwd naar de persoonlijke drijfveren van de ondernemer. Ik besloot te starten met de opleiding voor Financieel Planner; waarbij ik op een gestructureerde manier leerde kijken naar de financiële privé situatie van een ondernemer. Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel en had verschillende ideeën om voor mezelf te beginnen. Ik kwam hierover in gesprek met Wim Stuij; de oprichter van Hoek en Blok. Hij gaf aan dat er binnen Hoek en Blok wel ruimte zou zijn voor mijn ondernemerschap. Het eerste jaar heb ik verschillende commerciële klussen gedaan binnen Hoek en Blok en toen ik mijn diploma als financieel planner op zak had, vroeg Hoek en Blok mij om met deze activiteit bij hen te starten!

Binnen Hoek en Blok ervaar ik veel ruimte om mijn werk naar eigen inzicht in te richten en wordt het gewaardeerd als je met ideeën komt om Hoek en Blok verder te helpen en onze klanten beter te bedienen. De omvang van het kantoor spreekt mij aan; groot genoeg voor een brede dienstverlening en klein genoeg om het persoonlijk te houden. Het is een platte organisatie met korte lijnen.

Hoek en Blok is een snel groeiend kantoor met veel jonge, enthousiaste medewerkers en een echte poldermentaliteit; gewoon lekker werken en er met elkaar wat moois van maken. Er is sprake van een informele sfeer waarbij het uitgangspunt is dat we elkaar als collega’s (verder) helpen. Het tonen van eigen initiatief is hierbij natuurlijk wel van belang. Je voelt je als medewerker echt gewaardeerd en dit blijkt ook uit de verschillende attenties en feestjes die er zijn op uiteenlopende feestdagen. Ook tijdens de lockdown werden we niet vergeten en werd er regelmatig een attentie thuisbezorgd.

Wat het leukste is wat ik heb meegemaakt? Hoek en Blok neemt deel aan veel verschillende sportactiviteiten. Met drie andere collega’s zijn we een paar jaar geleden gestart met de business estafette van de Rotterdam marathon. Voor 2020 hadden we inmiddels al 10 belangstellende (uiteenlopend van estafette tot de hele marathon), maar toen gooide corona roet in het eten. Ik hoop dat we dit weer snel kunnen oppakken, want ook bij hardlopen blijk je een “derde helft” te hebben en sommige collega’s kunnen wel weer wat extra sportiviteit gebruiken!

Wil jij het team van Hoek en Blok komen versterken? Bekijk hier onze vacatures!

"De persoonlijke betrokkenheid is hetgeen waar ik bijna 5 jaar geleden voor ben gevallen en wat mij nog steeds heel erg aanspreekt."

Guy van Bokkem

Assistent Accountant

"Zorg dat je een Bob hebt en dat je niet naar huis hoeft omdat je de volgende dag moet werken!"

Carmen Barendregt

Assistent Accountant

"Bij Hoek en Blok voel ik me thuis door de betrokkenheid van de collega’s en de leerzame werksfeer."

Michelle Kamp

Telefoniste / Receptioniste

"Bijzijn is meemaken zeg ik altijd!"

Thomas Rozeboom Bos

Assistent Accountant

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.