Bekijk hier de ervaring van onze collega Michelle Kamp
Telefoniste / Receptioniste

Michelle is een echte Hoek en Blok-er sinds 2 oktober 2017 en werkt in de functie van Telefoniste/Receptioniste.

“Hoe ik bij Hoek en Blok terecht ben gekomen? Via mijn nicht die al voor langere tijd werkzaam is op het kantoor van Hoek en Blok. Ze wekte mijn interesse omdat ze heel positief was over de organisatie en haar medewerkers. Voorheen werkte ik in de toeristische branche en ik had een hele andere (meer saaie) gedachte bij de werksfeer binnen de zakelijke dienstverlening, maar mijn nicht garandeerde me dat Hoek en Blok een gezellig informeel kantoor is… en ze had gelijk!

Naast de goede onderlinge sfeer, wordt er heel veel gedaan voor de medewerkers en klanten qua activiteiten en/of presentjes. Er is altijd wel iets nieuws dat georganiseerd wordt.

Zo vond ik de stedentrip naar Utrecht met de collega’s echt een top uitje. Een dag vol gepland met onder andere een speurtocht, een boottocht door de grachten van Utrecht, een overnachting in het NH hotel en de dag erna actieve spelletjes doen met elkaar in een sportpark. Dat soort gezamenlijke activiteiten worden geregeld georganiseerd, waardoor je merkt dat je de collega’s op een andere manier leert kennen. Hierdoor wordt de onderlinge sfeer versterkt en dat zie je terug op de werkvloer.

Er heerst een positieve werksfeer binnen Hoek en Blok. De collega’s zijn benaderbaar en bereid elkaar te helpen. Er is daarbij ook veel sociaal contact onder de collega’s.
Hoek en Blok besteed aandacht aan een informele werkvloer. Daarbij zijn suggesties en creatieve oplossingen welkom, er is bijvoorbeeld een ideeën bus beschikbaar en een klankbordgroep.

Verder is Hoek en Blok heel attent rondom gebeurtenissen in je privé leve, wat ik heel bijzonder vind! Hoek en Blok is dus heel betrokken bij zowel klanten als medewerkers. Als je Hoek en Blok binnenstapt wordt je met warm onthaal ontvangen en voel je je gelijk op je gemak.“

"De persoonlijke betrokkenheid is hetgeen waar ik bijna 5 jaar geleden voor ben gevallen en wat mij nog steeds heel erg aanspreekt."

Guy van Bokkem

Assistent Accountant

"Zorg dat je een Bob hebt en dat je niet naar huis hoeft omdat je de volgende dag moet werken!"

Carmen Barendregt

Assistent Accountant

"Bij Hoek en Blok voel ik me thuis door de betrokkenheid van de collega’s en de leerzame werksfeer."

Michelle Kamp

Telefoniste / Receptioniste

"Bijzijn is meemaken zeg ik altijd!"

Thomas Rozeboom Bos

Assistent Accountant

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.