Bekijk hier de ervaring van onze collega Kemal Acar
Partner

Kemal is een echte Hoek en Blok-er sinds 1 januari 2007 en werkt in de functie van Partner van Hoek en Blok.

“Ik ben onderdeel van Hoek en Blok sinds 2007, maar het lijkt nog zeker niet zo lang hoor! Via Wim Stuij (toenmalig directeur) kwam ik in contact met Hoek en Blok en we hadden direct een klik!

Wat me zo aanspreekt? Haha, heb je even? Maar in het kort: met name de diversiteit aan werkzaamheden, de professionaliteit, de klanten en de groep mooie mensen die er werken. Hoek en Blok is een zeer fijne werkplek met enthousiaste collega’s waar veel vrijheid en verantwoordelijkheid wordt gegeven en iedereen gelijk is. De ontwikkelmogelijkheden van een ieder zijn (bijna) onbegrensd!

We krijgen regelmatig complimenten van onze klanten over onze mensen en werkzaamheden. Hier doe je het toch voor! Dit geeft je zoveel energie.

Hoek en Blok is echt een plek waar je gewaardeerd wordt, de bereidheid is en ook de mogelijkheid geboden wordt om je verder te kunnen ontwikkelen, veel jonge en enthousiaste mensen en een zeer fijne informele organisatie!

"De persoonlijke betrokkenheid is hetgeen waar ik bijna 5 jaar geleden voor ben gevallen en wat mij nog steeds heel erg aanspreekt."

Guy van Bokkem

Assistent Accountant

"Zorg dat je een Bob hebt en dat je niet naar huis hoeft omdat je de volgende dag moet werken!"

Carmen Barendregt

Assistent Accountant

"Bij Hoek en Blok voel ik me thuis door de betrokkenheid van de collega’s en de leerzame werksfeer."

Michelle Kamp

Telefoniste / Receptioniste

"Bijzijn is meemaken zeg ik altijd!"

Thomas Rozeboom Bos

Assistent Accountant

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.