Bekijk hier de ervaring van onze collega Jeroen Aantjes

Jeroen is een echte Hoek en Blok-er sinds 1 september 2015 en werkt in de functie van Assistent Accountant.

“Via een vacature op de website kwam ik bij Hoek en Blok terecht. Ik heb toen een gesprek gehad met Bert (Hoek en Blok Partner) en Machteld (Personeelszaken) en dat was zo’n leuk gesprek dat ik besloot om na de zomervakantie bij Hoek en Blok te gaan werken!

Wat me zo aanspreekt aan Hoek en Blok, is dat er veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en eigen inbreng. Verder biedt het, door de sterke groei van de afgelopen jaren, veel ruimte voor uitdaging en ontwikkeling. De sfeer binnen Hoek en Blok is positief, gezellig en familiair. Collega’s kennen elkaar doorgaans goed en kunnen op elkaar bouwen. Verder is Hoek en Blok enorm attent en ‘zorgt’ goed voor de medewerkers.

Hoek en Blok biedt je uitdagingen, kansen en ontwikkeling op vele gebieden. Door de verschillende disciplines wordt je breed opgeleid en kan je, eventueel met hulp van een deskundige collega, de klant van dienst zijn. Hoek en Blok is een gezellig en divers accountantskantoor waar je je ongetwijfeld helemaal op je plek gaat voelen!

Het leukste wat ik hier heb meegemaakt? Toen ik net ander half jaar in dienst was waren we bij een controleklant ter plaatse. We zaten ergens in een hoek van het pand en besloten aan het eind van de dag maar eens een rondje te doen of er nog wel iemand was.

We zijn het hele pand doorgelopen, maar wat bleek: iedereen was al weg. We zaten opgesloten en al snel ging het alarm af. We hebben toen geprobeerd iemand te bereiken om te zorgen dat het alarm af kon gezet worden. Wat een herrie was dat zeg! Uiteindelijk is er iemand heel snel naar het kantoor gekomen om ons te ‘bevrijden’.

Soms krijgen we bijzondere verzoeken binnen via het internationaal netwerk waarbij we zijn aangesloten. Ergens in 2016/2017 kwam zo het verzoek binnen om een inventarisatie van koeien bij te gaan wonen. Dit waren niet zomaar koeien, nee dit waren Waygu-koeien. Samen met de Amerikaanse accountant die was overgekomen heb ik toen in het weiland gelopen en in bomen geklommen om te kunnen tellen hoeveel koeien er rondliepen.

Een hele leuke ervaring en dus steker niet ‘stoffig’ dat accountant vak!

Sinds het vele thuiswerken in tijden van COVID-19 en het niet fysiek kunnen afspreken voor een borrel, organiseren we af en toe een digitale borrel met de gehele afdeling. Iedereen belt dan vanaf huis of elders op vrijdag aan het eind van de middag in. De komende borrel wordt er zelfs een pakketje verzorgd door collega’s die het organiseren en wordt er een quiz gehouden over de collega’s van de afdeling. Wie kent de collega’s het beste?”

Wil jij het team van Hoek en Blok komen versterken?

"De persoonlijke betrokkenheid is hetgeen waar ik bijna 5 jaar geleden voor ben gevallen en wat mij nog steeds heel erg aanspreekt."

Guy van Bokkem

Assistent Accountant

"Zorg dat je een Bob hebt en dat je niet naar huis hoeft omdat je de volgende dag moet werken!"

Carmen Barendregt

Assistent Accountant

"Bijzijn is meemaken zeg ik altijd!"

Thomas Rozeboom Bos

Assistent Accountant

"Uiteindelijk is er iemand heel snel naar het kantoor gekomen om ons te ‘bevrijden."

Jeroen Aantjes

Assistent Accountant

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.