Bekijk hier de ervaring van onze collega Guy van Bokkem

Guy is een echte Hoek en Blok-er sinds 1 september 2016 en werkt in de functie van Assistent Accountant.

“Toen ik klaar was met mijn studie was ik eigenlijk nog niet gelijk op zoek naar een baan, maar een kennis van me hoorde dat er een vacature open stond bij Hoek en Blok en belde mij hierover. Toen ging ik solliciteren en nu… Tja, ik sta nu zelfs op de website!

Er heerst hier een leuke warme sfeer waar je je op je gemak voelt. Naast het werk is iedereen ook vaak wel in voor een geintje. De persoonlijke betrokkenheid is hetgeen waar ik bijna 5 jaar geleden voor ben gevallen en dat is nog steeds wat mij heel erg aanspreekt aan Hoek en Blok als werkgever. Het is een organisatie die dicht bij zijn personeel staat en je de mogelijkheid geeft om door te groeien.

Wat het leukste is dat ik hier heb meegemaakt? Dat zijn toch wel de personeelsuitjes. Altijd gezellig! Het is dan één groot feest en je maakt de gekste dingen mee.”

Wil jij het team van Hoek en Blok komen versterken?

"Zorg dat je een Bob hebt en dat je niet naar huis hoeft omdat je de volgende dag moet werken!"

Carmen Barendregt

Assistent Accountant

"Bijzijn is meemaken zeg ik altijd!"

Thomas Rozeboom Bos

Assistent Accountant

"Bij Hoek en Blok voel ik me thuis door de betrokkenheid van de collega’s en de leerzame werksfeer."

Michelle Kamp

Telefoniste / Receptioniste

"De persoonlijke betrokkenheid is hetgeen waar ik bijna 5 jaar geleden voor ben gevallen en wat mij nog steeds heel erg aanspreekt."

Guy van Bokkem

Assistent Accountant

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.