Bekijk hier de ervaring van onze collega Eva Huizer

Eva is een echte Hoek en Blok-er sinds 5 april 2018  en werkt momenteel in de functie van Marketing en Sales adviseur.

“Via een oud collega kwam ik in gesprek met Hoek en Blok. In eerste instantie was ik wat sceptisch. Een accountantskantoor, is dat wel iets voor mij? Ik kom van oorsprong uit de hotel- en evenementenbranche en daarna in de sales van de interieurbranche gerold. Een accountantskantoor klonk me toch wat “stoffig” en minder vlot en trendy. Maar ik had zulke leuke gesprekken gehad met een aantal uit de directie en enkele medewerkers, dat ik de gok heb genomen en daar heb ik geen spijt van gehad!

Hoek en Blok is een goede werkgever die oprechte interesse heeft in zijn werknemers. Dat uit zich niet alleen in het feit dat je tijdens bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea en feestdagen goed verwend wordt, maar ook in het feit dat je alle kansen krijgt aangeboden om je verder te ontwikkelen. Als je wil, is er hier een weg!

De organisatie groeit aan alle kanten. Niet alleen in werknemers, maar ook in professionalisering. Ontzettend mooi om daar onderdeel van te zijn! En ondanks de groei, heerst er nog altijd een hele gezellige familiaire sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid en een geintje op zijn tijd. Haha!

"De persoonlijke betrokkenheid is hetgeen waar ik bijna 5 jaar geleden voor ben gevallen en wat mij nog steeds heel erg aanspreekt."

Guy van Bokkem

Assistent Accountant

"Zorg dat je een Bob hebt en dat je niet naar huis hoeft omdat je de volgende dag moet werken!"

Carmen Barendregt

Assistent Accountant

"Bijzijn is meemaken zeg ik altijd!"

Thomas Rozeboom Bos

Assistent Accountant

"Bij Hoek en Blok voel ik me thuis door de betrokkenheid van de collega’s en de leerzame werksfeer."

Michelle Kamp

Telefoniste / Receptioniste

"“Als je wil, is er hier een weg!”"

Eva Huizer

Marketing & Sales Adviseur

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.