Bekijk hier de ervaring van onze collega Carmen Barendregt

Carmen is een echte Hoek en Blok-er sinds 1 maart 2019 en werkt in de functie van Assistent Accountant.

“Ik ben bij Hoek en Blok terecht gekomen doordat Letty (Hoek en Blok Partner) mij heeft gevraagd of ik open stond om een keertje een kopje koffie te drinken en te praten over een baan bij Hoek en Blok. Zo gezegd zo gedaan! Ik ben langs geweest op kantoor Barendrecht voor een gesprek met Bert en Letty. Ik voelde me gelijk thuis bij Hoek en Blok en heb direct gezegd dat ik kwam werken.

Wat me onder andere zo aanspreekt aan Hoek en Blok is dat er veel aan sport gedaan wordt, zoals bedrijventoernooien voetbal, maar ook korfbal, volleybal, golf of schaatslessen. Verder worden er veel leuke dingen geregeld vanuit de personeelsvereniging. Ik sta er elke keer weer van versteld dat er zoveel mensen gezellig meedoen met de activiteiten die worden georganiseerd. Ik zou Hoek en Blok dan ook omschrijven als een heel gezellig en sportief kantoor met een informele sfeer.

Helaas heb ik nog maar 1 “normaal” jaar mee mogen maken vanwege Corona, maar als ik één leukste moment moet noemen, dan denk ik toch dat ik ga voor de kerstborrel. Van te voren werd al gezegd dat dit heel gezellig is. Die avond zelf vloeide de alcohol rijkelijk en was het echt leuk. Toen ik nuchter naar huis ging werd me nog wel even gevraagd; wat ik had geleerd van deze avond? Dat antwoord moet natuurlijk zijn: zorg dat je een Bob hebt en dat je niet naar huis hoeft omdat je de volgende dag moet werken! Haha.”

Wil jij het team van Hoek en Blok komen versterken?

"De persoonlijke betrokkenheid is hetgeen waar ik bijna 5 jaar geleden voor ben gevallen en wat mij nog steeds heel erg aanspreekt."

Guy van Bokkem

Assistent Accountant

"Bij Hoek en Blok voel ik me thuis door de betrokkenheid van de collega’s en de leerzame werksfeer."

Michelle Kamp

Telefoniste / Receptioniste

"Bijzijn is meemaken zeg ik altijd!"

Thomas Rozeboom Bos

Assistent Accountant

"Zorg dat je een Bob hebt en dat je niet naar huis hoeft omdat je de volgende dag moet werken!"

Carmen Barendregt

Assistent Accountant

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.