Bekijk hier de ervaring van onze collega Bert Roskam

Bert is een echte Hoek en Blok-er sinds 1 februari 1996  en werkt inmiddels al enige tijd in de functie van Partner van Hoek en Blok.

“Hoe het begon? Na mijn HBO opleiding moest ik eerst nog de militaire dienstplicht vervullen. Daarna ben ik bij Hoek en Blok (toen nog Van der Hoek en Blok) begonnen. Ik had een advertentie in de lokale krant zien staan en ben toen gaan solliciteren als beginnen assistent accountant bij Wim Stuij, de toenmalige directeur. Ik mocht gelijk beginnen!

Wat me aanspreekt aan Hoek en Blok als werkgever is dat, door de vele diensten die we in huis hebben, je samen werkt met collega’s vanuit diverse disciplines. Ondanks dat we inmiddels met ruim 160 collega’s werken, is de sfeer familiair gebleven.

Tijdens al die jaren dat ik er inmiddels werk heb ik uiteraard al veel mooie momenten meegemaakt. Onder andere tijdens de personeelsfeestjes, die zijn altijd heel gezellig! Maar ook de opening van zowel het pand in Sliedrecht als in Barendrecht waren mooie mijlpalen.

Hoek en Blok is een bloeiend bedrijf, waar collega’s van alle leeftijden en vakgebieden prettig met elkaar omgaan en graag met elkaar samenwerken. 

Wil jij het team van Hoek en Blok komen versterken? Bekijk hier onze vacatures!

"De persoonlijke betrokkenheid is hetgeen waar ik bijna 5 jaar geleden voor ben gevallen en wat mij nog steeds heel erg aanspreekt."

Guy van Bokkem

Assistent Accountant

"Zorg dat je een Bob hebt en dat je niet naar huis hoeft omdat je de volgende dag moet werken!"

Carmen Barendregt

Assistent Accountant

"Bijzijn is meemaken zeg ik altijd!"

Thomas Rozeboom Bos

Assistent Accountant

"Bij Hoek en Blok voel ik me thuis door de betrokkenheid van de collega’s en de leerzame werksfeer."

Michelle Kamp

Telefoniste / Receptioniste

"“Ondanks dat we inmiddels met ruim 150 collega’s werken, is de sfeer familiair gebleven”."

Bert Roskam

Partner

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.