Student

Werken naast je studie

Wij bij Hoek en Blok zijn op zoek naar studenten. Niet zomaar studenten, maar die met hun neus in de boeken zitten voor een HBO of universitaire opleiding op financieel, economisch, informatica of bedrijfskundig gebied. Als student kom je te werken bij een dynamisch en voortdurend ontwikkeld bedrijf waar werkervaring nog niet noodzakelijk is.

Ook wanneer je een vwo-diploma op zak hebt en je je verder wilt bekwamen via een werk-/leertraject dan ben je eveneens van harte welkom om eens met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden bij Hoek en Blok.

Passende vacatures

Vind niet ‘een’ baan, maar dé baan. Eén die je echt goed past. Bekijk hieronder de vacatures die mogelijk goed passen bij jou als student.

Blijven ontwikkelen

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Okay, tikkeltje overdreven, maar in basis denken we er wel zo over. Daarom werk je vaak in multidisciplinaire teams voor onze klanten. Goed voor onze opdrachtgevers, maar je leert er zelf ook ontzettend veel van. Daarnaast hebben we een uitgebreid opleidingsprogramma ‘Hoek en Blok Academy’, met zowel inhouse als externe opleiding, variërend van kennisverdieping tot aan de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.