Starter

Direct aan de slag

Jij hebt je vwo-diploma op zak en wilt direct aan de slag. Bij Hoek en Blok kun je (deeltijd) werken en ondertussen studeren. Dus: combineer het beste van twee werelden. In een werk-/leertraject draai je volop mee in het team en kun je altijd bij je collega’s terecht met vragen. Uiteraard krijg je de ruimte voor je studie.

 

Jong talent

Van harte! Je hebt je studie succesvol afgerond en bent op zoek naar een baan met mogelijkheden. Bij Hoek en Blok staan we te popelen om jong talent in te zetten. De meeste van onze starters hebben een hbo-diploma Accountancy op zak en worden aangenomen als beginnend assistent accountant, om vervolgens in eigen tempo verder te groeien naar andere functies. Maar ook als je een opleiding hebt gevolgd op financieel, economisch, informatica of bedrijfskundig gebied maken we graag kennis met je.

Passende vacatures

Vind niet ‘een’ baan, maar dé baan. Eén die je echt goed past. Bekijk hieronder de vacatures die mogelijk goed passen bij jou als starter.

Blijven ontwikkelen

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Okay, tikkeltje overdreven, maar in basis denken we er wel zo over. Daarom werk je vaak in multidisciplinaire teams voor onze klanten. Goed voor onze opdrachtgevers, maar je leert er zelf ook ontzettend veel van. Daarnaast hebben we een uitgebreid opleidingsprogramma ‘Hoek en Blok Academy’, met zowel inhouse als externe opleiding, variërend van kennisverdieping tot aan de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.