Medior

Het maximale uit je carrière halen

Jij staat midden in je carrière en bent toe aan een nieuwe stap. Je bent nieuwsgierig, ondernemend en wilt jezelf blijven ontwikkelen met nieuwe kennis en vaardigheden. Bij Hoek en Blok zijn we altijd op zoek naar ambitieuze collega’s die het maximale uit hun carrière willen halen. Daarom hebben we in ons team regelmatig ruimte voor ervaren fiscalisten, juristen, accountants, IT-specialisten en accountmanagers. Wij zijn dynamisch, hanteren een informele cultuur en luisteren echt naar jouw ideeën. Past dat bij jou? Dan gaan we graag eens met in je in gesprek over wat we elkaar kunnen bieden.

Passende vacatures

Vind niet ‘een’ baan, maar dé baan. Eén die je echt goed past. Bekijk hieronder de vacatures die mogelijk goed passen bij jou als medior.

Blijven ontwikkelen

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Okay, tikkeltje overdreven, maar in basis denken we er wel zo over. Daarom werk je vaak in multidisciplinaire teams voor onze klanten. Goed voor onze opdrachtgevers, maar je leert er zelf ook ontzettend veel van. Daarnaast hebben we een uitgebreid opleidingsprogramma ‘Hoek en Blok Academy’, met zowel inhouse als externe opleiding, variërend van kennisverdieping tot aan de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.