Hoek en Blok Academy

Het kenniscentrum voor ondernemer en onderneming

Het leveren van een bijdrage aan de groei van een onderneming zien wij als onze missie. Wij zijn graag betrokken en hebben oprechte belangstelling voor het wel en wee van onze klanten, hun onderneming en persoonlijke omgeving. Hoek en Blok wil het kenniscentrum zijn voor ondernemer en onderneming. Als Hoek en Blok-er betekent dit dat je je continu zal moeten ontwikkelen en blijven leren; zowel binnen het eigen vakgebied in de theorie en praktijk, als breed voor signalering van kansen. Daarbij zijn goede persoonlijke vaardigheden onmisbaar om samen te kunnen werken als adviseur met zowel klant als collega.

Het opleidingsbeleid van de Hoek en Blok Academy bestaat uit verschillende pijlers waarin de ontwikkeling van je ‘eigen ik’ en je persoonlijke vaardigheden centraal staan. Je krijgt een Insights profiel met verschillende workshops. Zo blijf je op de hoogte van je eigen kwaliteiten en kan je bewustere keuzes maken ten aanzien van de wensen van de (interne) klant. Daarnaast organiseert Hoek en Blok inhouse trainingen die zich richten op het toepassen van de eigen vakkennis in de praktijk, verdieping van gewenste onderwerpen, verbreden van vakkennis van diverse vakgebieden én leer je elkaar beter kennen.

Externe beroepsopleidingen

Hoek en Blok stimuleert en biedt, voor een aantal vakgebieden, ook de mogelijkheid om externe (beroeps)opleidingen te volgen die het mogelijk maken om het beroep op het hoogste niveau te mogen uitoefenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor vragen kun je contact opnemen met
Machteld Pot op +31 (0)6 25 30 17 83.