Vacature receptioniste

.

Sliedrecht, Barendrecht

.

Waarom Hoek en Blok?

Gezellig team

Nadruk op persoonlijke ontwikkeling

Elke 3 jaar een PMO

Vacature receptioniste

Jouw uitdaging

Ben jij die dame/heer die er voor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Dat iedere bezoeker met een vriendelijke glimlach wordt ontvangen. Je vindt het leuk om je collega’s te ontzorgen. Enthousiast neem je de telefoon op en aan het einde van de dag is de post weer verstuurd, de mailbox is weer leeg, alle kantoorartikelen weer besteld, de koffie is op maar hé morgen weer een dag!

Dan zoeken we JOU! Voor onze locatie in Barendrecht zijn we op zoek naar een receptioniste voor 16-32 uur.

Zonder goede receptioniste is het behelpen voor onze teams van accountants en adviseurs. Dus, ben je representatief, houd je van aanpakken en stel je klanten altijd centraal, dan leren wij je graag kennen. Je komt te werken in een team van receptionistes/telefonistes. Samen zorgen jullie ervoor dat de receptie bemand is in zowel Barendrecht als Sliedrecht. Voor de kandidaat die we zoeken is de “standplaats” Barendrecht en zal je ook regelmatig een dag in Sliedrecht werkzaam zijn.

Als receptioniste fungeer je als het “visitekaartje” van de organisatie. Je voert receptiewerkzaamheden uit, zo ontvang je bezoekers en ben je het eerste aanspreekpunt voor bediening van de telefooncentrale en postverzorging. Je ondersteunt facilitaire zaken onder andere door het bestellen van kantoorartikelen, draagt zorg voor spreekkamer/keukenbeheer en het verzorgen van een attentie voor verjaardagen. Daarnaast verricht je lichte secretariële werkzaamheden.

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok

Wat bieden we?

  • Een boeiende en dynamische werkomgeving waar mensen elkaar met respect behandelen.
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen obv 40 uur (oplopend tot 32 dagen), pensioen, laptop en telefoon van de zaak.

Jouw kracht

Je hebt een Havo diploma en/of MBO telefoniste/receptioniste opleiding.

Je bent nauwkeurig.

Je hebt goede contactuele vaardigheden.

Je bent cliëntgericht zowel intern als extern.

Je kan goed samenwerken en je bent stressbestendig.

Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Word jij onze nieuwe collega?

Word je enthousiast van deze vacature? Dan komen wij graag in contact!

Solliciteer direct

Word je enthousiast van deze vacature? Dan komen wij graag in contact!

Solliciteer direct