Vacature compliance medewerker

.

Sliedrecht en/of Barendrecht

.

Waarom Hoek en Blok?

Gezellig team

Nadruk op persoonlijke ontwikkeling

Elke 3 jaar een PMO

Vacature compliance medewerker

Jouw uitdaging

De compliance afdeling van Hoek en Blok is de spil voor onze kwaliteitsbewaking. Hoek en Blok is de afgelopen jaren hard gegroeid.

Daarnaast zijn er vele veranderingen in het accountancylandschap en wij hebben de wens om hier in de organisatie proactief mee aan de slag te gaan.

Daarvoor zoeken wij een enthousiaste Compliance Medewerker ter versterking van ons compliance team. Als compliance medewerker ben je onderdeel van het compliance team. Je werkt intensief samen met de interne compliance officer, de externe compliance officer en de kwaliteitsbepaler en je gaat een deel van hun taken overnemen.

Met het doel voor ogen dat je dit steeds meer zelfstandig kunt gaan invullen en jezelf hierin verder kunt ontwikkelen en doorgroeien.

Hoek en Blok is ambitieus en groeiend. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan de verdere ontwikkeling van de compliance functie en daarmee een bijdrage te leveren aan het behalen van onze organisatiedoelen. Wij zien de compliance functie als een toegevoegde waarde voor de praktijk.

Samen met de adviseurs en specialisten vervullen wij een essentiële rol in het maatschappelijk verkeer: het waarborgen van het vertrouwen in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok

Wat jouw toekomstige collega’s vinden van Hoek en Blok

Wat bieden we?

  • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  • Een divers klantenpakket van grote internationale ondernemingen tot lokale eenmanszaken;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen o.b.v. 40 uur (oplopend tot 32 dagen) en een goede pensioenregeling.
  • Elke 3 jaar een PMO (Periodiek Medisch Onderzoek).
  • Omdat wij (persoonlijke) ontwikkeling erg belangrijk vinden, bieden wij ruimschoots mogelijkheid tot ontwikkeling middels onze HBL Academy, interne- en externe opleidingen.
  • Flexibele werktijden wat in de praktijk betekent dat je tussen 7.00 – 9.30 uur begint aan je werkdag en je 8 uur later (plus een half uur pauze) weer richting huis gaat.

Jouw kracht

Je bent in de laatste fase van je accountantsopleiding of bent net afgestudeerd (RA dan wel AA).

Je hebt een professioneel kritische instelling.

Je bent proactief en communicatief vaardig.

Enige jaren ervaring in de accountancypraktijk dan wel in een compliance functie.

Je kunt zelfstandig werken maar kan ook het gezelschap van een team waarderen.

Je beschikt over voldoende structuur en analytisch vermogen om een goede basis van het kwaliteitsstelsel neer te zetten.

Word jij onze nieuwe collega?

Word je enthousiast van deze vacature? Dan komen wij graag in contact!

Solliciteer direct

Word je enthousiast van deze vacature? Dan komen wij graag in contact!

Solliciteer direct